Skocz do zawartości
Ulicja

Taniec Z Gwiazdami

Rekomendowane odpowiedzi

no właśnie - kiedy będzie podane, kto wygrał te 10 tys. z tych co głosowali? a może już podano? jakoś nigdzie nie mogę tego znaleźć!!! wiem , że i tak nie wygrałam, ale może by tak łaskawie to gdzieś ogłosić??? w ogóle to mam też uwagę - nie było jawności przy głosowaniu - kto odpadnie - nie podano ani ilości oddanych na pary sms-ów, ani procentowo kto ile dostał... (w ogóle podczas konkursu) BARDZO MI SIĘ TO NIE PODOBA!!! (czyżby ktoś tu kantował???)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na stronie konkursu nie ma ani słowa o wynikach losowania tych co głosowali, to samo ze stroną tvn :(

nie wiem co jest grane :(

jak już chcą zabrać całą kasę za sms-y to niech biorą, ale niech chociaż udają że są ok i dadzą kogoś podstawionego, co wygrał...

a tak - ani widu, ani słychu o wynikach :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Watpie, zeby ktokolwiek z forum ogladal tanec z gwiazdami... :D

To jest na tvn tak ? Moze wejdz na www tvn'u i tam predzej znajdziesz odpowiedz. ;]

Ja oglądałem kilka razy ;]

finału nie widziałem ale jak będzie powtórka oglądne.

Sam chodze nakurs tańca :D

Samsa salsa cza-cza i te sprawy :P

Zajebista sprawa. :)

Edytowane przez dszywala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi