Skocz do zawartości
Mr.Martin

Klawiature+myszka Logitecha - Warta Kupienia ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Przegladajac oferty sklepow natrafilem na pewien zestaw myszka+klawiatura Logitecha

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=18208

Czy warte jest to kupienia ? ma jakies minusy ?

A moze cos innego - np odzielnie klawiatuura a odzielnie myszka ? ( tylko zeby nie drozej od tego zestawu)

Zaezy mi na komforcie pisanie , ciszy itp.

Czy plaskie klawisze sa tez dobre do grania ? czy to ma jakies znaczenie i komfort ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dobrze rozumiem zestaw ten ktory podalem w pierwszym poscie ma jeden odbiornik-nadajnik ktory podlacza sie pod jedno gniazdo USB - czy w takim razie dzieki tej klawiaturze mozna uruchamiac komputer ? ( teraz mam klawiature na PS2 i w Biosie mam ustawione zeby komp uruchamial sie po wpisaniu hasla na klawiaturze)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam ten zestaw klawiatura bardzo fajna , lecz do myszki musze się przyczepić. Jakość wykonania jak na logitech słaba śliskie tworzywo i ręka się poci. Tak jak wczeniej wspomniałem klawiatura jest bardzo dobrze wykonana i cicha. Baterii w klawiaturze od wakacji nie wymieniałem , w myszce chyba 3 razy , ale wiadomo myszka więcej prądu pobiera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz mam dwuletnia klawiture Tracera ktora mnie zaczyna denerwowac - glosne klawisze ( wczesniej przez okolo miesiac , da byly ciche i miekkie w docisku) , myszke zas mam optyczno-radiowa firmy A4tech - niestety akumulatorki AA trzymaja max 1 tydzien wiec co tydzien musze je ladowac :(

Chetnie wymienilbym na cos lepszego - czyli klawiature katora po miesiacu , dwoch nie straci swych parametrow ( chisza , komfort klawiszy itp) oraz myszka ktora nie bedzie miala opznienia gdy przez pare minut jej sie nie rusza i ktora dluszej wytrzyma na bateriach ( akumulatorkach AA)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

radiowe myszki to porazka w grach fpp a z klawiatury usb uruchomisz kompa nawet radiowej na usb tylko w biosie trzeba przestawić na usb keybord nawet ecs k7s6a ma taka opcje

czy te logitecha myszki ( np ta z zestawu tego) tez ma takie opoznienie gdy sie nie rusza ja kilkanascie minut ?

Powiedcie takze jak te ultraplaskie klawisze sprawuja sie w grach - dobrze sie nimi steruje ( tzn komfort) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi