punek Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Siema! mam pytanie. Czy moge skopiować "coś" zeby w IE pozostawały wszystkie loginy i hasła? Tak, że po formacie tylko coś skopiuje i nie bede juz musiał wpisywać. Bo mam dużo, mało waznych kont pocztowych a nie chce mi sie za kazdym razem tego wpisywać. Wiece chodzi mi o opcje autouzupełnianie (oczywiscie z hasłami zeby zapamietało) Pozdr. Aha Win XP SP2. Edytowane 8 Grudnia 2005 przez punek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 AI Robo Form http://www.roboform.com/pl/manual.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hazer Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) Polecam Opere tam masz w opcjach zapamietywanie haseł tak ze niemusisz ich nawet wpisywac wystarczy ze klikniesz w odpowiednie okno a Opera sama ci wpisze dane to swietna przegladarka B) a wrazie kłopotow kopiujesz pilk "Cookies" w Documents and Settings i masz juz wszystko zachowane :wink: Edytowane 9 Grudnia 2005 przez Hazer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...