Radek99 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Witam kupiłem nową płyte Asus A7n8X VM-S podłączyłem do niej Durona 600 i 256 Ramu komp sie nie odpala po właczeniu odpala jedynie sie dioda na plycie i wentylator rusza gdy wyjme ramy płyta piszcy speakerem w czym moze byc problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Może procesor uszkodziłeś, ja tak miałem i sie okazało, że mam spalone ramy i ukruszony rdzeń na procu-odziwo wszystko działa :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zobacz w instrukcji, czy płyta obsługuje te procesory. Przykładowo Epox 8KRAI nie obsługuje starszych duronów i athlonów bez diody termicznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 to raczej cos z ramem, bo skoro piszczy po ich wyjęciu. spróbuj z innymi pamieciami, niekiedy też pomaga przeczyszczenie styków i slota pamieci na płycie gł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...