Falcon Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 zastanawiam sie czy ten wentylator zmiesci sie na mojej plycie glownej .jest to msi k7t turbo v3.0 . Chcialbym jutro kupic wlasnie titana D5TB 80x80mm, i ne wiem czy sie zmiesci , moze ma kts wlasnie ten wentyl zamocownay na tej plycie glownej z gory dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 zmiesci sie, byle tylko zasilazc byl poziomo a nie pionowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 zmiesci sie, byle tylko zasilazc byl poziomo a nie pionowo.Zgadam sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Wejdzie na 100%. Tylko kwesti tego czy masz obudowe z zasilaczem w pionie nad prockiem, czy w poziomie nad Mobo - powyzej - tylko w tym przypadku bedzie OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 zmiesci sie, byle tylko zasilazc byl poziomo a nie pionowo.Nawet jak zasiłka jest w pionie powinien wejść ( u mnie było 1 cm luzu, a teraz mam zasiłkę na zewnątrz...) tylko wtedy może zasilacz "przysłaniać" wentylator i temperatura będzie wyższa niż normalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 zmiesci sie, byle tylko zasilazc byl poziomo a nie pionowo.Nawet jak zasiłka jest w pionie powinien wejść ( u mnie było 1 cm luzu, a teraz mam zasiłkę na zewnątrz...) tylko wtedy może zasilacz "przysłaniać" wentylator i temperatura będzie wyższa niż normalnie. racja ja tesh mam obudowe z zasilaczem pionowo, wtedy 85% wentylatora bylo zaslaniane przez zasilacz, ktory byl kolo 1cm wyzej. temperatory mialem po 56 59 stopni, po wymontowaniu zasilacza za obudowe temperetory spadly o okolo 8, 7 stopni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcon Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Thx.. caly wentyl sie zmiescil bez prolemow, dzis zaraz po szkole wlasnie kupilem i niedawno zamonotowalem.. jest rewelacyjny jak na moj procesor, poprzednio mialem chromeorb tesh titana i mialem temperature w granicach 45-50 teraz jest to 34-36 w stresie dla procesroa duron 750 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...