Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

zastanawiam sie czy ten wentylator zmiesci sie na mojej plycie glownej .jest to msi k7t turbo v3.0 . Chcialbym jutro kupic wlasnie titana D5TB 80x80mm, i ne wiem czy sie zmiesci , moze ma kts wlasnie ten wentyl zamocownay na tej plycie glownej z gory dzieki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmiesci sie, byle tylko zasilazc byl poziomo a nie pionowo.

Nawet jak zasiłka jest w pionie powinien wejść ( u mnie było 1 cm luzu, a teraz mam zasiłkę na zewnątrz...) tylko wtedy może zasilacz "przysłaniać" wentylator i temperatura będzie wyższa niż normalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmiesci sie, byle tylko zasilazc byl poziomo a nie pionowo.

Nawet jak zasiłka jest w pionie powinien wejść ( u mnie było 1 cm luzu, a teraz mam zasiłkę na zewnątrz...) tylko wtedy może zasilacz "przysłaniać" wentylator i temperatura będzie wyższa niż normalnie.

racja ja tesh mam obudowe z zasilaczem pionowo, wtedy 85% wentylatora bylo zaslaniane przez zasilacz, ktory byl kolo 1cm wyzej. temperatory mialem po 56 59 stopni, po wymontowaniu zasilacza za obudowe temperetory spadly o okolo 8, 7 stopni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thx.. caly wentyl sie zmiescil bez prolemow, dzis zaraz po szkole wlasnie kupilem i niedawno zamonotowalem.. jest rewelacyjny jak na moj procesor, poprzednio mialem chromeorb tesh titana i mialem temperature w granicach 45-50 teraz jest to 34-36 w stresie dla procesroa duron 750 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...