Skocz do zawartości
Konrad164

Zestaw Do Oceny :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam to juz jestem pewnien w 90% ze kupuje takie cos :

Intel Pentium 4 630 3.00E GHz (LGA775, 64bit) BOX: 729zł

Gigabyte GA-8I945G (Intel 945G) [DDR2, PCI-E, KG, FW]: 430zł

CORSAIR DDRII-533 512MB CL4 : 154zł

Obudowa: Tracer TRO-272 Extractor (bez zasilacza): 134zł

I mam pytanie czy dolozyc do Pentium 4 640 3.20E GHz czy wystarczy 3,00E ?? I czy plyta główna może zostac zalezy mi na zintegrowanej grafice i niepytajcie dlaczego taka chcę :mur: max na płyte do 440-450zł :mur:

Edytowane przez Konrad164

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To niema byc sprzet do biura :D tylko do domu ale terqz tak troche przekumałem ze chyab kupie go dopiero po nowym roku wtedy kasa sie powiekszy kupie tansza plyte glowna bez zintegrowanej grafy. Aoddzielna grafike myslalem nad Galaxy GF 6800XT 128MB 256bit PCI-E lub Galaxy GF 6600GT 128MB 128bit PCI-E Zalm :)

A co myslicie o Radeon X1600XT PCI-E Microstar RX1600XT-T2D256E 256 MB TV-out / 2xDVI BOX widzialem za 800zł taką ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak nie masz zamiaru na tym grac bo bierzesz zintegrowana grafike to po co brac P4???? Ni lepiej jakiegos Celerona D 3,06Ghz??

Mam zamiar grac i flatego juz rezygnuje z integrowanej grafie i zastanawiam sie nad płytą :

GA-8I945P-G : 380zł

i grafa: Leadtek WinFast PX6800 GS lub moze na allegro jakis 6800Gt bedzie za okolo 900zł :oops:

Tylko jeszcze sie pytam czy jest sens kupowac teraz czy sie wstrzymac i kupic po nowym roku :) ??

Bo narazie to mi sie niespieszy bo mam zastępczy komputer :]

Edytowane przez Konrad164

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi