Bry_Siu Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Witam. Przymierzam się do zmiany karty graficznej na AGP. Chciałbym przeznaczyć na nią około 420zł. Myślałem nad Winfast GF6600 albo Gigabyte. Proszę o pomoc w wyborze... A może proponujecie jakąś inną? Edytowane 8 Grudnia 2005 przez Bry_Siu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Do 400zł najlepsze to: -9700PRO -6600 Jakiś czas temu sprzedałem moją 5900 i powiem Ci ze teraz troche żałuje bo to był kawał dobrej karty, jak ją złapiesz do 300zł to warto nad nią pomysleć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MD0 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ja jestem jak najbardziej za WinFastem GF6600, sam mam na niego chrapke :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bry_Siu Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) a teraz pytanie takie; dokladnie rok temu kupilem gigabyte radka 9550 po 2 dniach od zakupu wystapily artefakty i karte musialem zwrocic... czy teraz jezeli zdecyduje sie na gigabyte gf6600 to tez jest prawdopodobienstwo ze wystapia ? aha i jesli bym sie zdecidowal na tego winfascika, to nie bedzie on kolidowal z reszta sprzetau (glownie mobo)? Edytowane 8 Grudnia 2005 przez Bry_Siu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 lol... A co my wróżki jesteśmy ? :D Po prostu shit happens i nie masz na to wpływu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ja bym polecał Gigabyte 6600 TF silent. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...