Tony Soprano Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Mam problem! Po uprzednim odinstalowaniu CP zainstalowalem najnowsze Omegi 2.6.83 na bazie Catalystow 5.11 i zresetowalem kompa jakiez bylo moje zdziwienie gdy komp nie wstal, wtedy w awaryjny i zaistalowalem jakies tam catalysty z przed roku chyba, podczas instalki wywalilo blad! (wczesniej usunalem Omegi), no to reset i znowu probuje ale tym razem recznie dodac sterowniki do karty i wszystko cacy. Reset i komp znowu nie wstaje, no wiec jedynym ratunkiem byly stery dodane do karty i w koncu po 20 minutach walki komp wstaje. Zrobilem update na nowsze ale jest problem bo np przy probie wlaczenia GTA:SA wywala z gry. Co mi poradzicie?? Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 jezeli zmieniales cos w biosie karty graf to masz odpowiedz. te najnowsze stery do ATI, nawet te od Omegi nie chca zalaczyc karty. ja tak mialem. wiec wgralem oryginalny bios do grafy (mialem przerobiony, zwiekszone taktowanie) i podkrecam karte z pod windowsa i najnowsze stery dzialaja bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Ale nie zmienialem biosa karty! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...