seboxxl Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Mam pytanie czy wam też pękają te klapki na zawiasach? Podlega to pod wymianę gwarancyjną? Laptop ma 3 miesiące a juz pęknięcia na tych klapkach, zawiodłem sie na toshibie... :(ale które klapki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomy5 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 (edytowane) Tam gdzie są zawiasy od matrycy, pęknięcia zaczynają się od śrubek tych srebrnych z tyłu laptopa (tam gdzie trzyma się klapka, zaślepka) i powoli idzie w górę coraz wyżej. Edytowane 30 Września 2006 przez tomy5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboxxl Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Tam gdzie są zawiasy od matrycy, pęknięcia zaczynają się od śrubek tych srebrnych z tyłu laptopa (tam gdzie trzyma się klapka, zaślepka) i powoli idzie w górę coraz wyżej.ja nie mam pęknięć, odkręcałem nawet te śrubki kilka razy :P laptopa kupiłem w lutym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...