dyzio_33 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Witam Mam pytanko jak zamontować zasilacz w obudowie (coolmaster stacker) .W środku odudowy jest mała obudowa na sam zasilacz jak tam go włożyłem to jakos dziwnie wyglada z każdej strony zostało po kilka centymetrów i troche utrudniony jest dostęp do odpinanych przewodów 1. zastanawiam się czy usunąć "obudowę" zasilacza ? 2. jeśli tak to jak to zrobić- rozwiercić poprostu nity ? 3. wyjście druge zamontować zasilacz na dole (jest tam też miejsce) - co z chłodzeniem zasilacza wentylator będzie zaciagał powietrze od spodu,jest tam kratka ale...... 4. jak to wyszystko będzie wyglądało bo chcę zamontować też okno w tej obudowie. Jestem zupełnie zielony w tych sprawach więc proszę się nie śmiać z moich podejrzewam prostych pytań.Ale jakoś trzeba zacząć. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 nity możesz rozwiercić, tylko uważaj żeby nie rozwiercić nieodpowiednich, możliwe że bez tego obudowa starci stabilność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...