grosikboss Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Witam. Mam mały problem. Polega on na tym, że pewnego pięknego dnia chce odpalić film a zaznaczam, że tego samego dnia już oglądałem jeden. No i do rzeczy odpalam film 3sekundy i zwis komputera po pewnym czasie nie da się już nawet myszką ruszyć. Używam ALLPlayer który sobie sam ściąga kodeki. I wszystko działało a teraz się zes.... od instalowałem program a nawet usunąłem kodeki z menadżera urządzeń i dalej nic. Dzieje się tak tylko przy odpalaniu plików wideo. Nie chce robić formata. Może jest na to jakiś inny sposób, Dla tych, co nie zrozumieli: Odpalam jakiś film i film się zatrzymuje po 3 sekundach a po jakieś minucie, jeśli nie wyłączne go awaryjnie zawiesza komputer. Pliki audio normalnie, gry tak samo. Tylko filmy. Aha. Nagranie pakietów kodeków nic nie dało. Nagranie MPlayera również. Napiszcie co tu w takiej sytuacji zrobić bo chyba coś się jeszcze da zrobić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zmienić sterowniki karty graficznej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zmieniłem dalej to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Odpalam jakiś film i film się zatrzymuje po 3 sekundach a po jakieś minucie, jeśli nie wyłączne go awaryjnie zawiesza komputer.Masz moze drugi system na kompie? Jezeli tak no to zobacz czy to samo sie dzieje. albo zainstaluj nowy system i sprawdz. Jezeli bedzie ten sam problem to wiadomo ze to wina sprzetu. Apropos jaką masz temperature na procu ... albo ci wentyl na grafi padl .. moze zasialcz juz nie wydala. A jak odpalisz jakąś gre to wszystko ladnie smiga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturJak Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zmienić obrazek. Propagowanie treści nazistowskich jest w ty kraju karalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Jak odpalę jakąś grę lub mp3 wszystko działa normalnie temperatura na Procku to od 39 do 45 stopni a na płycie to 20 stopni. Na grafie siedzi pentagram. Ja bardziej myślę, że to nie jest wina sprzętu a coś z softem. czy jest jakiś program do naprawy kodeków lub całkowitemu ich usunięciu? Drugiego systemu nie mam i nie chce mi się robić formata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Komputer jest ciągłą zagadką. Właśnie ściągnąłem poprawki do systemu XP i o dziwo po resecie filmy zaczęły działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...