pajacyk Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Od kilku dni zaczęly sie dziać cuda z moim kompem. Tzn. w Windowsie działa dobrze, ale jak chce w coś zagrać to pojawia się czrny ekran i tyle, to samo się dziej jak wchodzę we właściwości ekranu coś tam zmienię zatwierdzę i czarny ekran. Robię restart i wszystko wraca do normy. Podczas przełączania użytkowników w WinXp to samo. Dziwne. Mam: GA-7VAX, Hercukles R8500LE FDX, XP1600, 256Mb i zasilacz HuntKey. Najbardziej podejrzewam kłopoty we współpracy grafy z zasilaczem ale z drugiej strony do tej pory nie było żadnych problemów. Aha i może mo ktoś podesłać na maila bios do Herculesa FDX R8500LE 64Mb, chodzi mi o bios zgrany z karty bo na strone Herculesa jest bios w wersji EXE i karta nie chce sie sflashować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 aha i dodam jeszcze że sprawdzałem z GF4MX440 i wszystko jest ok. Czyli albo karta albo zasilacz :( P.S. te GF4MX440 nie są takie złe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 ach, te radeony..... :lol: :lol: :lol: a tak na serio, to moze zrobiles balagan w sterownikach... geforce i radek w jednym systemie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 nie to raczej nie to, ponieważ na czystm systemie zainstalowałem Catalysty i takie dziwne rzeczy się działy. Cóż muszę jutro sprawdzic na innym kompie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...