Lisek Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Złe, to że mam dzisiaj zły nastrój, ale mniejsza o to :) Druga zła wiadomość to taka, że jestem na tyle zdolny aby zjebać dwa Peltierki 120W (4max już mi chce jaja ukręcic :)). Pierwszy się rozkleił. Przypadkowo włączyłem zasilacz i zapomniałem o podłączonym Peltierku. Drugi załatwiłem nieco inaczej. Zakładałem akurat dwa peltierki do coldplate Danger Den'a i kurde rymsło mi to na glebe... A że ten kawał miedzi swoje waży to ukruszył się drugi :( No ale są też dobre wieści :) Już skrabie kase na dwa peltierki 170w, które to mam zaklepane :) No i nasza biedna redakcja w końcu dorobiła się... aparatu cyfrowego :P Na razie mą radosną twórczość nową zabaką można przejrzeć na tej oto stronie :) http://lisek.dhs.org/others/canon/lisek/ Za inne katalogi tej stroni NIE ODPOWIADAM :))) bo są tam różne zdjęcia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Lisek jak to Twoj pokoj to niezly masz porzadek :D Ale i tak daleko Ci do mojego :lol: I fajnego masz kundelka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Oj lisek, lisek ty to masz chyba dar do niszczenia rzeczy. Ciekawe kiedy zepsujesz aparat :wink: (oby dlugo jeszcze dzialal). Lisek to twoj pies na tych zdjeciach??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Widzę, że masz niezłą obudowę :wink: :wink: do tego niewidzialną :wink: A co do peltków, to ja tu zbieram kasę, żeby zakupić chociaż jednego 120W, a ty sobie takie dwa rozpieprzasz i już kupujesz dwa następne :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Oj lisek, lisek ty to masz chyba dar do niszczenia rzeczy. Ciekawe kiedy zepsujesz aparat :wink: (oby dlugo jeszcze dzialal). Lisek to twoj pies na tych zdjeciach??? Moj moj :) Wziąlem go sobie w chyba w lutym ze schroniska (jako szczeniaka). Jest to Gacław Lisowski :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 A co do peltków, to ja tu zbieram kasę, żeby zakupić chociaż jednego 120W, a ty sobie takie dwa rozpieprzasz i już kupujesz dwa następne :lol: Chłopaki nie płac(z)ą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 A sorry, jednak jakaś obudowa tam stoi. Ty masz psa a ja kota - tu są trzy jego zdjęcia: http://members.chello.pl/m.danilowski/_sgu/kot.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 chodzaca destrookcja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Co za chamy od razu wszystkie obrazki poprzegladali, nie ? ;) btw. ladnie ci w tej damskiej bieliznie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Co za chamy od razu wszystkie obrazki poprzegladali, nie ? ;) btw. ladnie ci w tej damskiej bieliznie :D O fuj - dobrze, że tego nie widziałem. :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 btw. ladnie ci w tej damskiej bieliznie :D Dzieki :P Staralem sie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Człowiek Demolka z tego Liska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Ale fajny piesek. Będzie BIG 8) Bedziesz mógł straszyć 4Max-a 8) A co do aparatu to ja mam cegłę do kwadratu 820Gr Bez obiektywu... http://ohkarol.republika.pl/zenit/galeria2/412.htm :oops: Ale mam też 2 kompakty A bym zapomniał mam też canona oto link http://www.canon.com.pl/produkty.nsf/PubPr...8B!OpenDocument I mam kamerkę internetową Elta-Medi@ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 8) a co z twojim Comunikatorem co to za SONY FEEEEEEEEEEEEE :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 lamlamlamlamlamlamlamlam. Oj lisek lamerzysz sie! :) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 A co do peltków, to ja tu zbieram kasę, żeby zakupić chociaż jednego 120W, a ty sobie takie dwa rozpieprzasz i już kupujesz dwa następne :lol: Chłopaki nie płac(z)ą :) Buuuu :? takich peltów to mógłbym sobie i 10 kupić i więcej, tylko jednak jakieś tam oszczędności trzeba mieć (na czarną godzinę :wink: ). I tak właśnie wydałem 1500zeta na kompa (CPU+MB+WC), ale tego pelta i tak pewnie kupię, jak mi WC nie będzie wystarczać. A jakby tego było mało to jescze kupuje głośniki (drogir jak cholera). Ale nie o to chodzi. Ludzie tutaj mimo, że nawet jeśli mają kasę, to dbaja o swoje kompy jak mogą. Może się zdarzyć, że się coś zniszczy, ale dwa razy pod rząd to już niedbalstwo - dosłownie snobizm. Jesteś jak gościu, który jak rozpieprzy mercedesa, to się cieszy bo sobie ferrari kupi. W zasadzie to niewiele się różnisz od tego co wywaliłeś (Kacper, czy jakoś tak), chociaż on mógł nawet bardziej szanować pieniądze od ciebie. Postaraj się trochę i dbaj o to co masz (nawet jeśli to nie do końca twoje :wink: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 A co sdzicie o miich aparatach? pewno 6 wielkich shitów ta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 A co sdzicie o miich aparatach? pewno 6 wielkich shitów ta? Nie wiem, nie znam sie na tym :) Ja mam to: http://www.digital-ixus.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Lisek jak to Twoj pokoj to niezly masz porzadek :D Ale i tak daleko Ci do mojego :lol: I fajnego masz kundelka :P Wie że nie ma się czym chwalić ale miałem kiedyś pokój 15 mk, i taki bajzel że jak przyszedł właściciel chaty (wynajmowaliśmy) to zaczoł sam sprzątać. Ach te stare dzieje. :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...