sebasos Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Witam. Chciałbym aby aplikacja uruchamiała się jeszcze przed zalogowaniem do mojego profilu (jest chroniony hasłem). Czyli po włączeniu kompa i załadowaniu XP Pro włącza się programik pomimo że się jeszcze nie zalogował nikt na kompa. Czy jest to możliwe ? Z góry wielkie dzięki PS. Aplikacja powinna działać tylko w moim profilu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 NIemozliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasos Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) NIemozliwe.A automatyczne logowanie do konta zabezpieczonego po uruchomieniu kompa i przelaczenie uzytkownikow tak zeby aplikacje tylko sie uruchomiły ? Edytowane 9 Grudnia 2005 przez sebasos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Reset Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Witam. Chciałbym aby aplikacja uruchamiała się jeszcze przed zalogowaniem do mojego profilu (jest chroniony hasłem). Czyli po włączeniu kompa i załadowaniu XP Pro włącza się programik pomimo że się jeszcze nie zalogował nikt na kompa. Czy jest to możliwe ? Z góry wielkie dzięki PS. Aplikacja powinna działać tylko w moim profilu :) A nie da się tej aplikacji uruchomić w trybie Usługi? Ustawić użytkownika tej usługi na takiego jak nazwa Twojego profilu? Generalnie program działałby wtedy z twoimi prawami.... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...