Hendel Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Nie moge ustawic odświerzania w win2k, mam cały czas 60hz, nawet jak we wlasciwosciach ekranu zmienie na 100hz, to i tak np. po tescie 3dmark pokazuje mi ze mam 60hz , patrze we wlasciwosciach ekranu i pisze ze 100hz . Jakim programem moge to nastawic ??? (ps czy mozlwie ze przy tak niskim odsiwerzaniu, wydajnośc w grach jest nizzsza ??_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 mozesz to zmienic uzywajac opcji ktora znajduje sie miedzy FAQ a Użytkownicy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Ja to robię dxdiag'iem :wink: w XP. Tak może. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 program nazywa sie refresh lock i jest tutaj: http://www.volny.cz/blizzardweb/download/r...reshlock202.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Jesli nie klamiesz jaka masz karte grafy :lol: to najlepszy jest ATI RefreshFix !! poszukaj na plikoskop.internauci.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 do swojego radeona 9000 uzywam ReForce http://www.pagehosting.co.uk/rf/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guma' Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Jesli nie klamiesz jaka masz karte grafy :lol: to najlepszy jest ATI RefreshFix !! poszukaj na plikoskop.internauci.plPotwierdzam, tylko ten program rozwiąże Twój problem ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...