Igor Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Witam Wiem ze jest niby subforum sklepy ale od wrzesnia nic. Jak mozecie to wpisujcie tu adresy sklepów internetowych w USA z podzespołami komputerowymi. DZIEKI pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Witam Wiem ze jest niby subforum sklepy ale od wrzesnia nic. Jak mozecie to wpisujcie tu adresy sklepów internetowych w USA z podzespołami komputerowymi. DZIEKI pozdrawiam LOL , a wiesz ile tego jest ? :lol: A co na google to poszukac nie mozesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Wiem ile tego jest ale moze znacie jakies tanie i juz sprawdzone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Wiem ile tego jest ale moze znacie jakies tanie i juz sprawdzone.Było X razy wałkowane ..... www.pricegrabber.com www.pricewatch.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorbo Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 www.newegg.com super sklep czesto maja fajne promocje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 www.newegg.com super sklep czesto maja fajne promocje rowniez szczerze polecam, a z innej beczki odradzam Nice Electronics. Cala transakcja trwala 3 miesiace - ostatecznie odzyskalem pieniadze za towary, ktorych brakowalo w przesylce po prostu nie mieli na stanie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Ja tez polecam www.newegg.com. Zawsze zamawiam od nich czesci ale nie wiem jak z wysylkami za granice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 www.newegg.com niestety nie wysyla za granice przesylek, poniewaz wiaze sie to z oplatami celnymi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...