SzperSon Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) Cześć, Stoję przed trudnym wyborem płyty pod A64 3000+ Venice. Procek mam już zakupiony, to selekt, robi 2,8GHz na niskim vcore. Zależy mi na płycie, która pozwoli mi osiągnąć HTT na poziomie przynajmniej 310, stabilnej i w cenie nie przekraczającej 400 zł. Nie musi posiadać bajerów typu SATAII, SLI i tego typu rzeczy. Regulacja vcore też nie musi być jakaś specjalna , to samo dotyczy ramu, jak że mam zwykłe Twinmosy CADT, więc i tak przy takim wysokim HTT będę je musiał puścić na div 133. Zastanawiałem się nad Asrockiem 939Dual-SATA2, ale na forum OCWorkbench wyczytałem, że są z nią liczne problemy. Co powiecie na DFI INFINITY na zwykłym NF4? ABIT AN8 jest droższy, podobnie ASUS A8N-E i EPOX 9NPA+ natomiast z tego co wiem MSI Neo4 jest niezbyt dobra do OC. Pewnie zaraz dostanę zjeeebki za wałkowanie tematów poruszanych 1000 razy, ale uwierzcie mi, po przeczytaniu kilkuset stron forum wybór nie jest oczywisty. Czekam na wasze opinie. Dzięki. Edytowane 9 Grudnia 2005 przez SzperSon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 nie dostaniesz zj... jesli przeniesiesz temat w odpowiednie miejscy czyli do "co kupić" zamiast zakladać temat tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Nie przeniesie. Ja to zrobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) Z lekko ponad 400 zł masz bardzo dobrą płytę do O/C - Epoxa 9NPA+ Ultra. Sam miałem taką kupić, ale tego nie zrobiłem, bo mam winbondy BH-5, a dla nich 3.1V to za mało. Edytowane 9 Grudnia 2005 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 chciałbym dodać że te mobo jest w apollo.pl za 394zł http://www.apollo.pl/do_cmd_win.php?menu=s...detail&id=15285 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 chciałbym dodać że te mobo jest w apollo.pl za 394zł http://www.apollo.pl/do_cmd_win.php?menu=s...detail&id=15285 1. W Apollo jest niedostępna. 2. Ta z twojego linku jest na nF4, a z mojego na nF4 Ultra (różnią sie chyba tylko tym, że nF4 Ultra ma sprzętowy firewall, SATA II) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...