Kml Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Wymieniać bios na karcie graficznej?? :wink: jak widać mam gf2ti i niewiem czy sie do tego zabierać no więc jak opłaca się??? ha?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Moim zdaniem nie.. Na wydajnosci nie zyskasz a mozesz tylko pogorszyc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 krec biosem. wygodniej i pewniej niz softem nvidia bios editor http://x-bios.3dgames.ru/ polecam od dawna. ja mam gf2pro wykrecone 250/430, ty dociagniesz pewnie 290/ 46-480 w zaleznosci od pamieci (ja mam 5ns) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 A mam pytanko po kupnie owej karty w windzie miałem możliwoscręcania karty a teraz niemam czyli to chyba zależy od sterów nie?? A szczeże mówiąc niewiem ile mam ns ;-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Nie opłaca się spieprzysz i będzie lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Nie opłaca się spieprzysz i będzie lipazgadzam sie, jak nie jestes pewnym, ze dasz rade, to zostaw. A mam pytanko po kupnie owej karty w windzie miałem możliwoscręcania karty a teraz niemam czyli to chyba zależy od sterów nie?? A szczeże mówiąc niewiem ile mam ns ;-(musisz uaktywnic tzw. coolbits jakims programem do tweaku kart, albo samemu w rejestrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...