jarfel Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 mam starego laptopa Highscreen 386, ma tylko rs232, lpt, oraz jakis stary port Expansion Slot(nie PCMCIA), jak do tego wsadzic karte sieciowa(potrzebny internet do gadu gadu), ewentualnie myslalem o przejsciówce rs232->USB i połączenieu bezpośrednim ale czy to bedzie chodzic w WIn311 for Workgroups.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 mam starego laptopa Highscreen 386, ma tylko rs232, lpt, oraz jakis stary port Expansion Slot(nie PCMCIA), jak do tego wsadzic karte sieciowa(potrzebny internet do gadu gadu), ewentualnie myslalem o przejsciówce rs232->USB i połączenieu bezpośrednim ale czy to bedzie chodzic w WIn311 for Workgroups.... hehe. faktycznie old school. poszukaj może kart sieciowych na isa. a przejściówki Win 3.11 może nie widzieć. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 hehe. faktycznie old school. poszukaj może kart sieciowych na isa. a przejściówki Win 3.11 może nie widzieć. :/hmmm.... jak będzie chodzić na tym net to nie wiem... chodzi mi o nowe stronki, flash itp... ale powodzenia, co do przejściówek, to nie orientuje się zbytnio, ale napisz może jaki to slot? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...