dbdrag Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 kto ma i co to jest za karta jak się kręci jak z jakoscią obrazu, bo oprócz atrakcyjnej ceny 500zł niewiem nic. prosiłbym posiadaczy tej karty o wypowiedzenie swojej opini ,dzięki.pozd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Szukaj :!: :D Ostatnio był topic dotyczący tej karty, ale ja już Ci teraz powiem że nie polecam, chyba że masz możliwość sprawdzenia jej w domu czy działa dobrze, kupowanie w ciemno Colora to zbyt duże ryzyko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Power Color to syf. Lepiej szukaj jakiego Sapphire'a :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 czytalem gdzies recenzje powercolora, kreci si epodobno dosyc slabo, a najslabiej kreconcym radeonem jest chyba power magic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 No to z tym moim Radkiem 8500 vivi Powercolor jest tak: Kreci sie slabo bo rdzen z 250 na 270 a pamieci mimo ze 3,6 hynix to 250 na 265 max ...no ale z moim konfigiem osiagam 9300 pkt w 3d Mark-u 2001 SE wiec jak ktos ma na takim sprzecie chociaz tyle to niech wyskoczy :) Aha...bez WC bez specjalnego wiatraka bez artefaktow ;)...mnie wystarcza...ale wiem mogloby byc lepiej. Ale za to jaki mam zyleciarski obraz :)...i uwaga mnie przy najnowszych sterach spada wydajnosc do 7500 pkt !!! uzywam wiec tych ...no...zapomnialem...siedze teraz na Maku w pracy i nie moge sprawdzic :(...ale oczywiscie Catalyst...te poprzednie ;) PS:Pieprzyc Macintoshe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Ja mam powercolora, tyle ze LE. karta jest dobra, tylko ze pamieci to eltrontech 3.5 ns czyli teoretycznie szybkie pamieci a w praktyce, kreca sie tragicznie. Z defaultowych 250 mhz udalo mi sie wykrecic 279 mhz bez artefaktow, po zalozeniu radiatorkow 285.8 mhz a po zamontowaniu wiatrakow z obu stron karty bodajze 290, albo 292 (nie pamietam). Pamieci grzeja sie piekielnie, ale obstawiam ze w pro pamieci beda lepsze, zapewne hynixy 3.6 ns albo cos w kazdym badz razie lepszego. A jesli chodzi w jakosc obrazu to wbrew obiegowej opinii napewno jest ona lepsza niz w gf 3 ti 200 gainwarda czy gf 2 mx herculesa, tak czy siak, karta ma ostry obraz i nie narzekam na nia. Bylbym zapomnial, rdzen krecil sie na 299 mhz teraz po zalozeniu wc 315 maxymalnie, wiecej nie idzie bo napiecie za male, ale jakbys zmodowal karte to obstawiam ze duzo wiecej by sie wykrecila. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...