Demonek_ Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) Witam. Wszystko już praktycznie mam...przyszła pora na ostatnią rzecz. Mianowicie Mobo i Athloniaka 64. Jeśli chodzi o proca to wiem , że najprawdopodobniej bedzie to 2800+ lub 3000+ bo kosztuje ok. 400zł. Tylko problem z Mobo. Poradźcie coś , nie wiem jakieś linki z cenami etc. Ważne żeby , Mobo miało: - min. 3x USB nie licząc myszki i klawy ;p - AGP x8 - min. 2x slot DDR (im więcej tym lepiej - Dual też mile widziany , obsługa 2GB ; 400mhz ; PC3200). - z 4 sloty PCI by się przydało Reszta już od was zależy - prosze o pomoc! :). Pozdrawiam Owszem zapomniałem dopisać 754 czy 939 - obojętnie , chodzi tylko o cenę :). Pozdro Edytowane 9 Grudnia 2005 przez Demonek_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 http://www.apollo.pl/do_cmd_win.php?menu=s...detail&id=11350 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14373 nic lepszego nie wyrwiesz chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Body69 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Czesc Z tego co sie doczytałem to nie napisałes zasadniczej rzeczy czy ma byc to 754 czy 939. Wiem ze na 939 nie kupisz w takej cenie procka i mobo. Jezeli szukasz tanio to polecam patrzec na www.skapiec.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 A może sempka 939+płyte na s 939, bardziej przyszłościowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonek_ Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 No dzięki wam :]. Mniej więcej wiem co i jak - ps zastanawiałem się nad tym 939 ale niestety ceny troche większe , a ja mam ograniczony budżet po zakupie 6800 i reszty :P... Jeszcze raz dzięki i Pozdro :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...