emge Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 dwa dyski: WD800JB i Mxtor D740X plyta Epox 8K5A2 transfer plikow w dosie - np. odtwarzanie obrazu-ghosta partycji - wynosi okolo 200-240MB. wartosc taka wskazuje wlasnie Symantec Ghost. Na poprzednich plytach (soltek, Chaintech) transfer ten wynosil okolo 550MB. wydaje mi sie ze na poprzednich plytach aby zwiekszyc transfer musialem w biosie wlaczyc SMART'a - jednak w Epox'ie nie ma tego ustawienia, albo nie moge go znalezc. czy jest jakas szansa aby to zmienic? dyski po wstaniu systemu WinXP odzyskuja wigor. aktualizacja biosu plyty nie w tym temacie nie zmienila. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 zadnych podpowiedzi :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Ja mam 137MB/min na tym co w podpisie. Może to jakaś wada płyt na chipsecie VIA ?? Na PIV1800 jest coś ok. 500MB/min. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...