Jerry57 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Bardzo dziwna sytuacja (jak dla mnie) resetuje mi się pc, niezależnie od tego co, kiedy i jak robie. Restarty są niespodziewane po prostu od tak. Czasami są przy wczytywaniu wina XP, jednak NAJCZESCIEJ po wczytaniu jakiejś gry, oglądaniu filmu, albo nawet podczas pracy w np. Wordzie. Wtedy próbuje cos zrobić, najczęściej odłączam lub podłączam cd-rom albo zmieniam kable od zasilania lub przekładam taśmy i na jakiś czas mam spokój. Mam Procesor 1,6GHz; Grafike GeForce2 MX/MX 400; 384 SDRAM; HDD 40 GB i nic w ząb nie mogę tego rozgryźć :mur: Proszę, BŁAGAM o pomoc :sad: !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Pewnie zasilacz już na wykończeniu jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Jakiej firmy masz procesor, płyte głowną, ramy, i zasilacz!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zaislacz zasilaczem, a tutaj lekarstwo na zwiechy Dla mnie wygląda to raczej na problem z jakims sterownikiem, albo softem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry57 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Więc: Procesor: AMD Atlon XP 1,6 GHz Nazwa płyty głównej: MSI K7T Power/Pro/Pro2/Pro2-A/Turbo/Turbo2/Turbo Limited Edition Zasilacz: JNC MODEL LC-300ATX Pamięć: DANE-ELEC(czy jakos tak) SDRAM 384MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allch Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Ja mysle że to zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry57 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zaislacz zasilaczem, a tutaj lekarstwo na zwiechy Dla mnie wygląda to raczej na problem z jakims sterownikiem, albo softem. zrobilem to co tam jest napisane i wykrylo mi w wiekszosci bledy systemowe i pare graficznych ale niewiem czy (co do graficznych) jest to wina techniczna co wy nato ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 zrobilem to co tam jest napisane i wykrylo mi w wiekszosci bledy systemowe i pare graficznych ale niewiem czy (co do graficznych) jest to wina techniczna co wy nato ?? Na początek postaraj się usunąć te błędy - nowe stery, starsze stery itd. odinstaluj programy z którymi masz problemy. Potem zobacz czy nadal masz restarty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Może to pomoże: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=100972 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Wedlug mnie to zasilac!!! Wymien go!!! pozycz od kumpla to sie upewnisz czy to aby zasilacz!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...