zaaklopotanyy Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 A więc ... Chcę kupić zestaw głośników (najlepiej 5+1) ale niemam pojecia ktore są najlepsze... do wydania mam ok. 300 zł Co o tym sądzicie? Może ktoś ma któreś z tych i może je obiektywnie ocenić ? http://allegro.pl/show_item.php?item=76339038 http://allegro.pl/show_item.php?item=76342512 Te kosztują wiecej ale jesli rzeczywisce są takie dobre to moze te? :P http://allegro.pl/show_item.php?item=75314132 a moze jakieś inne ? :P najbliżej obecnie mi do logitechów ale chcę poznać waszą opinię... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Ja z głośnikami wierzę tylko w creatiwa, ewentualnie logitech, ale to mniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Mam zestaw Logitecha X530 i bardzo go sobie chwale. Głośniki mają czysty dźwięk, i całkiem nieżle dają. O głośnikach Creativa też mogę się wypowiedzieć tylko, że o modelu Inspire P5800. Miałem je przed Logitechem i przyznam, że pod względem *jakości dźwięku nie dorastają do pięt X530. Seria Inspire T6060 jest bezpośrednim następcom Inspire P5800 więc powinno być lepiej z jakością dźwięku. Ale polecam ci Logitecha X530. Naprawdę super zestaw 5.1. *jakość dźwięku - moje odczucia podczas słuchania muzyki klasycznej, popu, dance i niewielkiej ilości rocka i techno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaaklopotanyy Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Mam zestaw Logitecha X530 i bardzo go sobie chwale. Głośniki mają czysty dźwięk, i całkiem nieżle dają. O głośnikach Creativa też mogę się wypowiedzieć tylko, że o modelu Inspire P5800. Miałem je przed Logitechem i przyznam, że pod względem *jakości dźwięku nie dorastają do pięt X530. Seria Inspire T6060 jest bezpośrednim następcom Inspire P5800 więc powinno być lepiej z jakością dźwięku. Ale polecam ci Logitecha X530. Naprawdę super zestaw 5.1. *jakość dźwięku - moje odczucia podczas słuchania muzyki klasycznej, popu, dance i niewielkiej ilości rocka i techno. a jak z basami ? logitech czy creative ? ja preferuje r&b i hip hop a tam dobry bas to podstawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) a jak z basami ? logitech czy creative ? ja preferuje r&b i hip hop a tam dobry bas to podstawa :) W x530 są dobre, napewno lepsze niż w P5800. Edytowane 9 Grudnia 2005 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaaklopotanyy Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 W x530 są dobre, napewno lepsze niż w P5800.no to na 99% kupuje logitechy mam ostatnie pytanie głośniki satelitarne to są głośniki bezprzewodowe prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 LOL Ty chcesz żeby zestaw za 268zł miał bezprzewodowe satelity? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundek Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 satelitarne sa z kablem mam creativea p580 i jakos sobie chwale otworzylem pogrzebalem troszku i spisuja sie bardzo dobrze Polecam sa tanie i dobre :) logitechom nie ufam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfa555 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 nie kupuj creativa z pilotem na kablu < TO JEDEN WIELKI SHIT !!!! Ja miałem juz 2 zestawy z takimi pilotami, moj kumpel tez i w zawsze sie jebał pilot tak że nie mozna bylo ustawic głośności(raz sie przyciszał, raz sam przygłaśniał), to mnie tak denerwuje że najchętniej oddałbym cały zestaw dla powodzian. Nie wiem czy można kupić gdzieś samego pilota ale raczej nie, dźwięk może dobry jak za taką cenę ale bass mógłby być lepszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaaklopotanyy Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 LOL Ty chcesz żeby zestaw za 268zł miał bezprzewodowe satelity? :lol:kurde ...... a juz myslalem ..... to jak zamontować głośniki na scianie ? z kablem :/ jak to bedzie wyglądało ... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundek Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 creativy maja dosyc dlugie kable ja swoje bede teraz montowal na scianach :) alfa555 -> zgadzam sie :D glosniki mam 1.5r i czasem pilot niechwyta zaaklopotany -> kabel musisz jakos schowac :D bezprzewodowe satelity....mmmm..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaaklopotanyy Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) bezprzewodowe satelity....mmmm..... jak schować kable od satelit umieszczonych na scianach o_0 Moj kolega ma bezprzewodowe satelity za 200zł ale ... media tech :P A głośniki można podłączyć do komputera bez karty muzycznej 5.1 ? Edytowane 10 Grudnia 2005 przez zaaklopotanyy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthezz365 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 @ alfa555 i Mundek znam problem z pilotami Creative jeśli chcecie moge wam pomóc. Znam sposób jak zdobyć nowy nieużywany pilot do waszych zestawów zupełnie za darmo :lol:. Jeśli jesteście zainteresowani piszcie na GG: 6141042 a ja wszystko wam wytłumacze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...