SZUK Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Witam Długo szukałem ale od czego mam to forum :D Jakei wymiary (między innymi chodzi mi o średnicę, rozmiar klucza itd.) w milimetrach mają króćce NK12 ?? Chciałbym umieścic dwa na bloku nb (podstawa 4x4cm) ale chyba będa się stykać i nie bedzie dało się ich przykręcić. :blink: W sumie to dużo sie nie musicie rozpisywać ale dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 NK12 zazwyczaj maja rozmiar klucza 17. tyle moge ci powiedziec z doswiadczenia. a z domyslow to chyba nie moze byc problem z mieszczeniem sie...zoacz na abadona CPU, masz spod 50x 50 i ledwo tam kilka mm luzu miedzy kroccami jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Nk12 3/8" klucz 19 NK12 1/4" klucz 17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Te co na necie są na klucz 19mm(zazwyczaj; jeżeli chodzi o te na G3/8'')) natomiast ja u siebie kupuje takie na klucz 17, jest jeden problem- pod nie oringu nie włożysz bo nic nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...