someone88 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Jak sądzicie czy zużyte złącze PCI będzie miało wpływ na działanie tej karty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 a nie latwej sprawdzic w praktyce niz czekac az ktos wywrozy :P zreszta co rozumiesz - dzialanie - karta albo dziala albo nie, a jezeli chodzi o obraz to jakosc obrazu zbiezna z jakoscia sygnalu antenowego a tak BTW w sklepach elektronicznych sa preparaty do czyszczenia stykow z nalotu (tlenku miedzi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone88 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 chodziło mi o to że ja ją kupiłem na allegro i teraz dopiero zobaczyłem jak to wygląda i się lekko przestraszyłem że nie zadziała... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Powinna działać ;). A jak nie no to poprawisz lakierem przewodzącym (uważaj aby nie połączyć ścieżek). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone88 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 a co możecie powiedzieć o tej karcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...