dethal Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) Przy odtwarzaniu filmikow w jakimkolwiek odtwarzaczu, czy to wmp czy allplayer, obraz jest taki jak na zdjeciu: http://img514.imageshack.us/img514/7017/obraz0030fp.jpg Z kodekow wyprobowalem wiekszosc, napewno k-lite full na ktorych innym osoba dziala wszystko. Dodam ze moja grafa to sapphire x800gto a sterowniki to najnowzsze catalysty 5.12 . Dzieki z gory za pomoc PS. jednak dzieje sie tak tylko przy odtwarzaniu WMV. pls help me ;] Edytowane 9 Grudnia 2005 przez dethal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Najwyrazniej masz uszkodzone kodeki WMV (lub ich ustawienia). Spróbuj zainstalować Windows Media Player 9 lub 10. Ewentualnie poszukaj samych kodeków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek4 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 dethal u mnie jest to samo zainstalowałem nowe stery do grafy i nic nie pomogło,nowsza paczka kodeków i też nic więc odinstalowałem stery i odziwo obraz w All Playerze był prawidłowy ale bez sterów do grafy,zainstalowałem stery catalysty 5.12 i SubEdit-Player i wszystko w porządku obraz jest prawidłowy ale gdy chcę obejrzeć film np: w All Playerze to nadal jest zły.Dzieje się to tak tylko z plikami wmv.Aha chciałem jeszcze dodać jak zapuszcze stery do grafy z przed roku to wszystko jest oki.Z tego co ja wnioskuje to te catalysty nowe są coś spaprane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...