djsilence Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 HL2 + lost coast, Battlefield 2, Chaos Theory, itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Na wine nie będa, sprawdz na liscie gier obsługiwanych przez cedege. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Przez Cedega raczej wiekszosc bedzie chodzić, ale: 1. Cedega jest płatna. 2. Gry nie wygladaja tak dobrze jak na windowsie. 3. Czesto gry chodza sporo gorzej niz na windowsie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 elo raczej bym sie nie napalal na granie pod wine nawet z tak mocnym spretem w gry typu hl2. mam mandrive na 2 dysku i troche sie bawilem. z grami jest raczej slabo emulator niby emuluje exe ale ma probemy nawet z bardo prostymi proramami gry chodza na nim racej troche starsze najlepsze wyjscie z sytuacji to linux i net, a obok niego xp+stery+fraps i nic wiecej ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 THX panowie. takie odpowiedzi mi sie podobaja. a co do systemu, to aby byc legalnym, chyba jednak trzeba kupic tego zafajdanego windowsa. A wiecie co mi dzis przyszlo do glowy ? skoro MS wypuscil XBOXa 360 za cene ponizej kosztow produkcji i oczekuje ze dorobi sie na grach, to czemu nie zastosuje tej analogii do windowsa, skoro jest on platforma na mase gier, programow itp ???? :) ( jednak to prawda ze na klopie ma sie najlepsze pomysly;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Przez Cedega raczej wiekszosc bedzie chodzić, ale: 1. Cedega jest płatna. z CVS jest darmowa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...