smart Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Czy P42,4Ghz, płyta główna, cd-rw, dvd, tuner tv, baracuda IV80gb, radeon 9000 128mb, 256ddr, fdd, drukarka usb, mysz,klawa, będzie chodzić stabilnie na ModecomEX2 bo mam tylko 180 zł, a decyzję muszę podać za 5h, pomóżcie, albo poleccie inną obudowę, dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smart Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Czy P42,4Ghz, płyta główna, cd-rw, dvd, tuner tv, baracuda IV80gb, radeon 9000 128mb, 256ddr, fdd, drukarka usb, mysz,klawa, będzie chodzić stabilnie na ModecomEX2 bo mam tylko 180 zł, a decyzję muszę podać za 5h, pomóżcie, albo poleccie inną obudowę, dzięki Zadam pytano, trochę inaczej. Czy to wytzyma na 300W zasilaczu, czy inwestować w 350W lub 400W??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smart Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Tak a jak to sprawdzić? Przecież na początku może chodzić stabilnie, dopiero po 3-5 h może coś byc nie tak, a w sklepie nie mam tyle czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 U mnie podobny zestaw chodzi stabilnie na zasiłce 300W ale HuntKey a w obudowach EX2 to jakis inny zasilacz dają (Feel czy jak go tam zwą). Problem nie leży w mocy tylko w obciążeniu poszczególnych napięć: +5,+12 itd itp i w stabilności zasilacza (czyli w jakości podzespołów zasilacza i jego wykonania). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Spokojnie nie martw sie. Wytrzyma. Jeżeli chcesz mieć pewność, to po prostu sprawdź jaką wydajność ma zasilacz w +5V (powinno być co najmniej 30A lub więcej). Co prawda, z tym również jest różnie. Mój zasilacz jest 300W, ale w +5V ma tylko 15A, a mimo to, bez problemu wyrabia się z tym co w podpisie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 jasne ze wytrzyma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Spokojnie nie martw sie. Wytrzyma. Jeżeli chcesz mieć pewność, to po prostu sprawdź jaką wydajność ma zasilacz w +5V (powinno być co najmniej 30A lub więcej). Co prawda, z tym również jest różnie. Mój zasilacz jest 300W, ale w +5V ma tylko 15A, a mimo to, bez problemu wyrabia się z tym co w podpisie :) A mogl bys podac co daje na pozostale napiecia. Pytam tak z ciekawosci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusio Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Wszystko zalezy od tego jaki sie uda zasilacz :) Ja mam 200W NO NAME Mam : ECS K7S6A AXP 1600+@1900+ 256 ddr GF MX 400 SB LIVE 2 x Barracuda IV 80 GB DVD Nagrywarka Sieciowka 4 wentylatory w obudowie I wszystko chodzi jak narazie LUX :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Nie martw się!!! MUSI WYTRZYMAĆ!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Powinien wytrzymać chociaz z zasilaczami to nic nie wiadomo. sprawdz zasialcz w sklepie miernikiem pod obciazeniem bedziesz mial chociaz ogólne informacje czy nie ma juz na samym poczatku duzych skokow napieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 łeee to ja myslalem ze pod zalilke 50W ktos chce 200W pelta podlaczyc a tu zwylky komp - yasne wytrzyma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...