Skocz do zawartości
B4ko

Stery Do Yamahy!

Rekomendowane odpowiedzi

W takim razie nie masz w kompie karty Yamaha. Tam są wszystkie sterowniki do wszystkich chipów dźwiękowych jakie produkowali do PC.

I nie mów że nie sparwdzałem, karty na YMF724/744 instaluję prawie co tydzień, a starsze też się trafiają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dostałem laptopa bez zadnych płyt

jak go dostałem to miał windowsa xp i strasznie chodzil a w licencji miał win98

wien postanowilem zainstalowac, i teraz zbieram stery do uzadzen których system nie wykrył

sciagałem juz z tej strony pare łatek i nic nie dawały wyskakuje bład ze mam zły model laptopa

Edytowane przez bako666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dostałem laptopa bez zadnych płyt

jak go dostałem to miał windowsa xp i strasznie chodzil a w licencji miał win98

wien postanowilem zainstalowac, i teraz zbieram stery do uzadzen których system nie wykrył

sciagałem juz z tej strony pare łatek i nic nie dawały wyskakuje bład ze mam zły model laptopa

Laptopy Sony Vaio PCG-Z505HE były sprzedawane z Windows98SE. Sterowniki pod winXp ze strony producenta nie pasują do winXP SP2, ale sam windows ma w bazie wszystkie poza kodekiem audio i sterownikiem kamery. A sterowniki audio działają ze strony Sony, co sprawdziłem. Może masz po prostu inny model laptopa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi