B4ko Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) POMOCY!!!! szukam juz od dłuzszego czasu sterow do"YAMAHA Legacy DS1 WDM" nigdzie nie moge znaleśc sterów to dej dzwiekowki???? pod windowsa98_s2 Edytowane 10 Grudnia 2005 przez bako666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 http://www.yamaha.co.jp/english/product/ls.../downloads.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ko Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 przykro mi ale zadne z tych sterow nie pasuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 W takim razie nie masz w kompie karty Yamaha. Tam są wszystkie sterowniki do wszystkich chipów dźwiękowych jakie produkowali do PC. I nie mów że nie sparwdzałem, karty na YMF724/744 instaluję prawie co tydzień, a starsze też się trafiają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ko Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 jakie bedzie miała oznaczenie YAMAHA Legacy DS1 WDM ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 YAMAHA Legacy DS1 WDM to nazwa sterownika, a nie karty dźwiękowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ko Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 to jaka bedzie nazwa karty? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Rozbierz komp i przyjrzyj się karcie spisz wszystko co na niej pisze i podaj na forum. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ko Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 ta karta jest w laptopie i bedzie z tym problem:] a laptop to Vaio PCG-Z505HE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Wszystkie sterowniki są na płytce oznaczonej "Driver CD" oraz na stronie producenta laptopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ko Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) ja dostałem laptopa bez zadnych płyt jak go dostałem to miał windowsa xp i strasznie chodzil a w licencji miał win98 wien postanowilem zainstalowac, i teraz zbieram stery do uzadzen których system nie wykrył sciagałem juz z tej strony pare łatek i nic nie dawały wyskakuje bład ze mam zły model laptopa Edytowane 11 Grudnia 2005 przez bako666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Na stronie producenta powinnien być dokładny wykaz części .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ko Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ja wiem dokładnie co ten laptop ma w środku tylko ze jest problem ze sterownikami do czesci tych urządzeń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 ja dostałem laptopa bez zadnych płyt jak go dostałem to miał windowsa xp i strasznie chodzil a w licencji miał win98 wien postanowilem zainstalowac, i teraz zbieram stery do uzadzen których system nie wykrył sciagałem juz z tej strony pare łatek i nic nie dawały wyskakuje bład ze mam zły model laptopa Laptopy Sony Vaio PCG-Z505HE były sprzedawane z Windows98SE. Sterowniki pod winXp ze strony producenta nie pasują do winXP SP2, ale sam windows ma w bazie wszystkie poza kodekiem audio i sterownikiem kamery. A sterowniki audio działają ze strony Sony, co sprawdziłem. Może masz po prostu inny model laptopa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ko Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 sciagałem te stery i nie pasuja. Napewno mam ten model laptopa to nie podlega dyskusji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...