Skocz do zawartości
best-boy

Jezu skąd biorą sie tacy ludzie... wszystko i nic......

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli mam rozumieć że sprzedają jakiś szajs pod własną nazwą?

Dokladnie !!

To co wstukasz do BIOS-u , to sie pojawi w Sandrze , sam sie tak kiedys bawilem , mozna rozne cuda z biosem robic , tylko trzeba sie znac , ja juz sie nauczylem 8) , ale dwa razy reanimowalem swoja plyte glowna po nieudanym grzebaniu w biosie a teraz jest spox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech wiesz co best-boy nie podobało mi się jedno w tym poście, że się śmiałeś z tych twoich kolegów! Zawsze byłeś taki wspaniały? Ze mnie też możesz się pośmiać proszę bardzo nie ukrywam dopiero dzięki netowi zaczołem kumać co i jak i teraz mógłbym z kompa nawet suszarkę zrobić :P.  Takie małe anegdota z mojej przeszłości z kompem :P aha pierwszy komp to był PII300MHz zgadnijcie na czym... na LX jedno z największych gówien :P kupił go mój tatuś ja nie miałem wpływu co to będzie bo nawet okien w windows nie umiałem otwierać, a co dopiero mówiąc o procesorach! Tragiczne no nie? Ale po podłączeniu do netu szybko zacząłem się uczyć i tak WŁASNYMI ZEBRANYMI I ZAROBIONYMI pieniędzmi cały konfig doprowadziłem do tego stanu, który widzisz poniżej  wszystko samemu instalując i konfigurując chodzi super, więc powiem ci jedno nie pomagaj im oni po pewnym czasie sami się dotrą i zrozumieją swój błąd.

Ot święta racja. Mój pierwszy komp też kupiłem gdy wogule się nie znałem na komputer => totalne zero. Brat instalował mi gry itd. Kupiłem PII233 na LX,32RAM, RIVA128+Diamond Monster 3d(FX). Nie umiałem nawet podłączyć Voodoo przez przelotkę. Myślałem nad tym z pare dni aż w końcu zrozumiałem, że czarny kabel do czegoś musi być :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...