grzesio Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Czyli mam rozumieć że sprzedają jakiś szajs pod własną nazwą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Czyli mam rozumieć że sprzedają jakiś szajs pod własną nazwą? Dokladnie !! To co wstukasz do BIOS-u , to sie pojawi w Sandrze , sam sie tak kiedys bawilem , mozna rozne cuda z biosem robic , tylko trzeba sie znac , ja juz sie nauczylem 8) , ale dwa razy reanimowalem swoja plyte glowna po nieudanym grzebaniu w biosie a teraz jest spox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Ech wiesz co best-boy nie podobało mi się jedno w tym poście, że się śmiałeś z tych twoich kolegów! Zawsze byłeś taki wspaniały? Ze mnie też możesz się pośmiać proszę bardzo nie ukrywam dopiero dzięki netowi zaczołem kumać co i jak i teraz mógłbym z kompa nawet suszarkę zrobić :P. Takie małe anegdota z mojej przeszłości z kompem :P aha pierwszy komp to był PII300MHz zgadnijcie na czym... na LX jedno z największych gówien :P kupił go mój tatuś ja nie miałem wpływu co to będzie bo nawet okien w windows nie umiałem otwierać, a co dopiero mówiąc o procesorach! Tragiczne no nie? Ale po podłączeniu do netu szybko zacząłem się uczyć i tak WŁASNYMI ZEBRANYMI I ZAROBIONYMI pieniędzmi cały konfig doprowadziłem do tego stanu, który widzisz poniżej wszystko samemu instalując i konfigurując chodzi super, więc powiem ci jedno nie pomagaj im oni po pewnym czasie sami się dotrą i zrozumieją swój błąd. Ot święta racja. Mój pierwszy komp też kupiłem gdy wogule się nie znałem na komputer => totalne zero. Brat instalował mi gry itd. Kupiłem PII233 na LX,32RAM, RIVA128+Diamond Monster 3d(FX). Nie umiałem nawet podłączyć Voodoo przez przelotkę. Myślałem nad tym z pare dni aż w końcu zrozumiałem, że czarny kabel do czegoś musi być :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 wchodze od sklepu pytam sie po ile geforce 3 ti200 a sprzedawczyni pyta sie a CO TO ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 A może przez pomyłkę wszedłeś do obuwniczego? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 niektoorzy sprzedawcy nie wiedza o istnieniu takich codoow jak gf titanium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...