wilk100 Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Mam taka mala prosbe. Ostatnio byl temat o defragach i zachwalaliscie sobie diskeeper. Ja niestety nie moge chodz nie wiem czemu jego sciaganc ze stronki http://www.diskeeper.com . Czy moglby ktos podeslac? Chyba ze zajmuje 10 M to sie nie oplaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 wejdz na stronke chipa, tam jest.albo kazaa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 ok dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek38 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Ja na Twoim miejscu skorzystałbym z innych programów do defragmentacji, w ostateczności nawet defragmentowałbym samym windowsem, tylko nie diskkepperem ! Chyba że lubisz piękny niebieski ekranik, który potem często potrafi się pojawiać ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Ja na Twoim miejscu skorzystałbym z innych programów do defragmentacji, w ostateczności nawet defragmentowałbym samym windowsem, tylko nie diskkepperem ! Chyba że lubisz piękny niebieski ekranik, który potem często potrafi się pojawiać ! :lol: co ty chcesz od diskkepeeraa ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 Jest mam obydwa o&o powerdefrag i diskeeper. Probowalem obydwoma i w sumie nie widze roznicy od Sped diska Symanteca.Wic czy warto zmieniac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 nie warto ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...