DraGzi Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Witam .. j/w w temacie.. Nie mam dzwieku... Jak zauwarzyłem ze dzwieku nie mam to zrobiłem format.. po formacie okazało sie ze dalej nie mam glosu ;| Wchodze w opcje glosnosci.. a tu pisze ze "brak uzadzen audio" :o, gdzies tam jeszcze pisało ze Sterownika nie ma.. Wiec moze ktoś ma sterownik albo ktoś umie dobrze szukać i by podał link z tym sterem.. => P.Glowna KT 600 => Karta dzwiekowa zint. Kolega podał mi link do sterownika na dzwiek ale podczas instalacji wyskoczyło :o blad Wiec moze mi ktoś pomuc, prosze.. :) Bo bez glosu to nie ma zabawy! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 To, że dany sterownik nie ma certyfikatu Micro$oftu nie oznacza, że system będzie działał niestabilnie. Naciśnij kontynuuj i sam się przekonasz. Jeżeli coś pójdzie nie tak to zawsze możesz go odinstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DraGzi Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 To, że dany sterownik nie ma certyfikatu Micro$oftu nie oznacza, że system będzie działał niestabilnie. Naciśnij kontynuuj i sam się przekonasz. Jeżeli coś pójdzie nie tak to zawsze możesz go odinstalować. No zainstalowałem .. nacisnołem Mimo to kontynuuj .. zresetowałem kompa .. i NIC! dalej glosu nie mam :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 A może masz wyłączoną usługę Windows Audio? Panel Sterowania --> Narzędzia Administracyjne --> Usługi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DraGzi Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Jak wchodze w Panel Sterowania > to nie mam Narzędzia Administracyjne a jak biore Start > Uruchom > msconfig > Usługi > To mam wszystkie zaznaczone oprucz Uslugi alarmowe i posłaniec ! ===== Udało mi sie zainstalować sterownik od plyty glownej.. teraz jak wchodze w Panel Sterowania > Dzwiek, mowa itp > Dzwiek i uzadzenia audio > to teraz pisze przy takim obrazku ze jest sterownik od glosu " Avance AC97 Audio " zakładka glosnosc.. . w kazdej zakladce tak mam , ale i tak glosu nie mam : o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DraGzi Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 i co nie ma propozycji jak to zrobić ? :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Pytanie czy te stery są do Twojej dźwiękówki, bo to że wziąłeś je z płyty jeszcze nic nie znaczy. Na scrrenshocie masz napisane Realtec, a teraz piszesz że zainstalował stery do Avance. Więc w tej chwili masz nie te stery co trzeba i dlatego nie gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedzel2345 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Witam mam problem z zintegrowaną kartą dzwiękową sterowniki napewno wporządku żadnych konfliktów sprzętowych a jak odpalam winapma po sekundzie zatrzynuje się, nie wydaje żadnego dzwięku nawet tych systemowych płytę używałem 3 lat bez żadnych problemów teraz zmieniłem na coś nowszego a tą wsadziłem w starego kompa który miał obsługiwać tylk Winampa a tu taki ZONK :mur: co robić :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bazyl Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) Nie chcąc zakładać nowego topilu może powiecie mi coś o karcie dźwiękowej i polecicie steru (podacie linka do najnowszych sterów) szukałem i coś nie działa moja płyta główna tak jak w podpisie Asus A7V600-f Pytanie nie aktualnie znalazłem http://support.asus.com/download/download_...Language=en-us# dla chcącego nic trudnego :D Edytowane 21 Stycznia 2006 przez bazyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...