unnamed Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 no wlasnie, co o tym sadzicie? slychac jakis "pisk" normalnie łeb boli, co to moze byc? wydostaje sie to cholerstwo z zasilacza. wymieniac go czy jak? ... napiecia spoko (chyba) : +3.3 ~ 3.210 +5 ~ 4.910 +12 ~ 12.090 +5Vsb ~ 4.970 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 jak dla mnie to 3.3 za niskooo jak na taki firmowy zasilacz jak piszczy to oddaj zawsze dostaniesz nowy i nowa gwara na niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 ale nie mam czasu zabardzo, ale chyba bede musial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 nie masz czasu hmm a jak padnie komp to bedziesz mial wiecej ?? wg nie ma co teraz kombinowac do sklepoo i jak dobrzy ludzie (zadkosc ostatnio) to nawet na zastepstwo dadza cos ale oddaj piszczenei nie jest zadnym poprawnym i dopuszczalnym objawem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 To nie pierwszy HK który piszczy, było już coś na forum :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 moze i bylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpatkows Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Jezeli masz twardy Barracuda IV to wszystko jasne. Nie Ty pierwszy i nie ostatni komu piszczy HuntKey z Barracuda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Cytat Jezeli masz twardy Barracuda IV to wszystko jasne. Nie Ty pierwszy i nie ostatni komu piszczy HuntKey z Barracuda. A co ma twardziel do zasilacza?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 no wlasnie bez sensu, co ma pierdnik do wiatraka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 no fakt huntkey mojego brata piszczy, i to jak się podepnie barakudę. ten temat był już na forum. jakiś głupi objaw więc myślę że nie ma się czym przejmować, tym bardziej że piszczy już około roku i nic się nie dzieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Cytat no fakt huntkey mojego brata piszczy, i to jak się podepnie barakudę. ten temat był już na forum. jakiś głupi objaw więc myślę że nie ma się czym przejmować, tym bardziej że piszczy już około roku i nic się nie dzieje Ktos juz pisal o tym piszczeniu, nie wszystkim tak sie dzieje to fakt. Jednak z tego co pamietam (a moge sie mylic) to piszczal kondensator, wpadal w jakies takie drgania wysokiej czestotliwosci. Gosc go wylutowal, zapodal kleju silikonowego i wlutowal spowrotem. Piszczenie ustalo 8) Tylko nie umie znalezc tego topica (moze ktos to napisal tak przy okazji) i tego kto to robil :? Zreszta podobnie sie dzieje czasem w telewizorch, ja mam wykalaczke pod elektrolitem przy wysokim napieciu , tez piszczal :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Cytat Cytat no fakt huntkey mojego brata piszczy, i to jak się podepnie barakudę. ten temat był już na forum. jakiś głupi objaw więc myślę że nie ma się czym przejmować, tym bardziej że piszczy już około roku i nic się nie dzieje Ktos juz pisal o tym piszczeniu, nie wszystkim tak sie dzieje to fakt. Jednak z tego co pamietam (a moge sie mylic) to piszczal kondensator, wpadal w jakies takie drgania wysokiej czestotliwosci. Gosc go wylutowal, zapodal kleju silikonowego i wlutowal spowrotem. Piszczenie ustalo 8) Tylko nie umie znalezc tego topica (moze ktos to napisal tak przy okazji) i tego kto to robil :? Zreszta podobnie sie dzieje czasem w telewizorch, ja mam wykalaczke pod elektrolitem przy wysokim napieciu , tez piszczal :P tak coś takiego było, wydaje mi sie że to nie jest groźne i można olać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 A ja mam jakiegos 350W co piszczy jak komputer jest wyłączony (tzn. zasilacz podpięty do sieci, ale komputer nie pracuje) Po uruchomieniu komputera piszczenie ustaje - to dopiero jaja :) Ale fakt piszczy już ponad półroku i nic się niedzieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 moze i sie nic nie dzieje, ale to piszczenie doprowadza mnie do szalu, glowa az boli... podlaczylem do tej zasilki dysk Maxtora ATA 133 i co? przestal piszczec! zaczyna znow, jak podepne baracude...no i lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 mam dokladnie tak samo na huntkeyu 300W i po podpieciu Barki IV... po wymianie na drugi dzialo sie to samo i jakos sie przyzwyczailem, no ale jesli jest rozwiazanie...wie ktos moze ktory to kondensatorek piszczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Cytat moze i sie nic nie dzieje, ale to piszczenie doprowadza mnie do szalu, glowa az boli... podlaczylem do tej zasilki dysk Maxtora ATA 133 i co? przestal piszczec! zaczyna znow, jak podepne baracude...no i lipa a piszczy ci nonstop czy czasem przestaje? bo na moim zasilaczy tesz cos piszzcy, czasem wystarczy walnąć w neigo kilkarazy ( mam go na zewnątrz obudowy ) i na dzien jest spokoj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Piszcza tylko 300 i 350 czy inne np. 400 tez? Bo wlasnie dzis myslalem ze mi padl zasilacz i zaczalem szukac nastepcy. Wstepny wybor padl na Huntkey-a 350 :(. Na szczescie po krotkim odpoczynku podniosl sie ale bez wymiany pewnie i tak sie nie obejdzie. PS. A jak mam 2 Baracudy to bedzie mi piszczal 2 x glosniej? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...