matdys Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Czesc! Mam Intel Core 4 694ff, poddałem go drobnemu oc, i strasznie się grzeje podkręciłem tylko do 25Ghz i działa niestabilnie, a temperatura jest beznadziejna, na BOX'owym bloku ciekłego azotu, tepperatura proca to aż -55 stopni!!! :mur: Co robić, POMOCY!! PS.Drodzy moderatorzy, nie traktujcie tego surowo i miejcie trochę poczucia humoru :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexxter Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 to masz powazny problem! Moja sugestia jest, abys zamontowal Turbo Sprezarke do tego azotu i bedzie gites mysle, ze wtedy temp dojdzie do -75*C. Jesli masz aspiracje na wiecej to sugeruje Ci wymiane Boxowego chlodzenia na cos bardziej powaznego. W sumie to mam na sprzedaz silnik odrzutowy od Boinga 747, malo smigany. Jak cos to sie odezwij ( sprzedam za male pieniadze - nie wiecej niz 10 milonow $ ) ps. dobry post - pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...