grzesi0 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Ostatnio chciałem sobie zainstalować OnetSkype'a i zauważyłem że coś jest nie tak. Jak chce zainstalować klikam na to to pokazuje sie tylko w pasku Setup, a jak to klikam to sie nic nie dzieje, tak samo jest z instalką emule, kaazy, gimpa, i paru innych rzeczy. Co się dzieje ? jak moge to naprawić ? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Jeżeli Ci bardzo nie zależy na tym co masz na dysku to proponuje FORMAT C:. W tym przypadku napewno pomoże. Albo jak masz jakieś punkty przywaracania systemu to przywroc go do czasu kiedy jeszcze nie miałeś takich błedów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesi0 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Bardzo mi zależy na tym co mam na dysku, bo jak bym to wyrzucił to bym raczej stracił prace, a przywracania dysku sie boje :( jest jakies inne rozwiazanie ? ( moj Windows Xp ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesi0 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Program można uznać za rozwiązany :) naszczescie mam drugiego "zapasowego Windowsa XP " na którym moge instalować co chce bez problemu a używać na tym :-), można zamknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...