Kamill Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Włączam Partition Manager od Paragona i pojawia się taki komunikat: "rozmiar partycji poza dostępnym obszarem". Program się włącza, ale widoczna jest tylko jedna partycja :| A mam ich 8. Działają normalnie, tylko nie widać ich w PM. Co z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamill Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Eeee... nikt nie pomoże? :huh: Dobrze trafiłem? To na pewno forum Tweaka? :-P PS. Kolejny doublepost - sorki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 8 partycji? :blink: Bijesz rekord Guinessa? :lol2: A tak poważnie: Któraś (pewnie ostatnia) partycja ma zdefiowany rozmiar przekraczający ostatni sektor dysku, albo, co gorsze jedna partycja nakłada się na następną. Ma to szansę działać dopuki nie zapełnisz jej w 100%. Użyj innego programu (ja preferuję BootIt'a) do sprawdzenia whats up. Felerną partycję pewnie będzie trzeba zdjąć i założyć od nowa, choć być może wystarczy mały edit :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamill Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Rekordu nie biję :P Poprostu mam 5 partycji dla Wina, no i 2 dla Linuxa, a 1 to wolne miejsce - nie miałem jak utworzyć partycji ;\ Sprawdzę innym programem, jak mówisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...