yaCaa Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 chcem zrobic formata dysku.. ale koniecznie chcem zachowac ulubione czyli "zakladki" w mozilli.. jak mam to zrobic ? jaki plik musze skopiowac i gdzie on jest ? mam winde Xp... w ulubionych internet explorera nic nie mam bo tego w ogole nie uzywalem.. co mam zrobic ? plis o odpowiedz szybka.. z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 1. W przeglądarce masz opcję eksportu zakładek. 2. W profilu masz bookmarks.html. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 docuemnent and settings/%username%/dane aplikacji/mozilla skopiuj ten folder.. pote przed zainstalwoaniem nowego firefoxa zgraj go spowrotem w to miejsce.. Po zainstalwoanieu.. bedziesz miał wszystko idealnie tak samo jak przed formatem (zakładki, hasła, kukis, pluginy, rozszerzenia, thejmsy) Podobnie z thunderbirdem... zeby nie ustawiać poczty na nowo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...