REveAL Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) Co sadzicie o ace'rze? warto go kupic czy nie?......slyszalem ze sie psuja ponoc i gwaranja jest niestabilna......moj kolega ma acera i w sumie nie narzeka. na temat accera jest juz tyle postow ze nie wiem w ktorym szukac odpowiedzi :mur: Edytowane 10 Grudnia 2005 przez REveAL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 ee... a po grzyba zakładałeś temat ?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obsydian Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 wieksza głupotą był ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Prawda jest taka, ze jak cos jest tanie to nie mozna wymagac od tego za wiele. Wieksze problemy z acerem spowodowane sa tym, ze laptop jest robiony pod wzgledem niskich kosztów produkcji i potem niektore oszczednosci zle sie odbijaja na jakosci. Duzo problemow z acerem jest zwiazane tez z tym ze ponad 50% obecnych uzytkownikow ma acery. Przyznam sie ze tez mialem kupic Acera, jednak z im wieksza iloscia ich laptopow mam do czynienia tym bardziej jestem zadowolony z mojego wyboru. Czasem warto rozwazyc kupno uzywanego innego laptopa niz nowego acera. Wczesniej mialem ponad roczna Toshibke, byla troche zniszczona, ale chodzila wysmienicie, a naprawde jej nie oszczedzalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REveAL Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Prawda jest taka, ze jak cos jest tanie to nie mozna wymagac od tego za wiele. Wieksze problemy z acerem spowodowane sa tym, ze laptop jest robiony pod wzgledem niskich kosztów produkcji i potem niektore oszczednosci zle sie odbijaja na jakosci. Duzo problemow z acerem jest zwiazane tez z tym ze ponad 50% obecnych uzytkownikow ma acery. Przyznam sie ze tez mialem kupic Acera, jednak z im wieksza iloscia ich laptopow mam do czynienia tym bardziej jestem zadowolony z mojego wyboru. Czasem warto rozwazyc kupno uzywanego innego laptopa niz nowego acera. Wczesniej mialem ponad roczna Toshibke, byla troche zniszczona, ale chodzila wysmienicie, a naprawde jej nie oszczedzalem. no to wspaniala odpowiedz o to mi wlasnie chodzilo..... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Dodam że taki model jak moj kosztuje ok 3,5tysiaca. Pewnie zaraz uderza na mnie wszyscy acerowcy ale matryca CrystalBrite w acerze wyglada gorzej przy mojej bez powloki lustrzanej, ale to i tak juz lepiej bo te matryce montowane w najtanszych modelach acera to juz totalna masakra. Widać pewien postep w acerze, a to dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Dodam że taki model jak moj kosztuje ok 3,5tysiaca. Pewnie zaraz uderza na mnie wszyscy acerowcy ale matryca CrystalBrite w acerze wyglada gorzej przy mojej bez powloki lustrzanej, ale to i tak juz lepiej bo te matryce montowane w najtanszych modelach acera to juz totalna masakra. Widać pewien postep w acerze, a to dobrze :) 3,5 tysiąca? Czemu tak tanio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Za jedno musze pochwalic firme Acer - za szybkie wprowadzenie laptopow na Radeonie X700 i modeli z Turionem, wprawdzie zostali teraz nieco w tyle, ale przez pewien czas wymiatali na rynku, podczas gdy wiekszosc tkwila przy R9700 i X600. To fakt. Druga rzecz to ilość oferowanych modeli, każdy może wybrać to co mu się podoba. Tanio dlatego, że to nie był nowy laptop (mial może z miesiąc, ale wygladał jak nowy). Warto szukać okazji na allegro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonic027 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Mialem taki sam problem. Kupilem acera (2 lata gwarancji) i moge powiedziec jedno - warto. Z laptopami tak jak ze wszystkimi innymi produktami, jedni chwala drudzy narzekaja. Najgorsze jest to ze za duzo mamy opini typu "slyszalem.." "ponoć.." "ktos mi mowil..." to o niczym nie swiadczy, ja tez duzo rzeczy slyszalem ale to nie znaczy ze cos naprawde wiem na dany temat;) Moim zdaniem nalezy tylko polegac na opiniach uzytkownikow danych laptopow a nie wertowac caly net, a gdy juz znajdziemy chocby jedno krytyczne zdanie na temat laptopa ktorego szukamy to juz panikujemy. acer to dobry komputer z rozsadna cene. nie wiem czemu wiele osob odnosi sie do tej firmy jako czegos odrebnego. ze mamy hp, fs, dell, toshiba a potem gdzies tam znajduje sie acer. czemu? nie wiem zgodze sie z opinia ze jest bardzo duzy wybor acerow i z tym ze bardzo szybko sie uwineli z wprowadzeniem X700 i Turiona - brawo za takie posuniecie co do kupowania uzywanego laptopa to ja raczej nie jestem za. dlugo by o tym pisac. zalezy czy kupujemy na wysylke czy nie. allegro teoretycznie pewne zrodlo ale nie widzi mi sie wplacic np 3 tys za kompa i czekac na niego jak na jakas niespodzianke;) (cos jak randka w ciemno;) no chyba ze odbior osobisty - to juz co innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...