matron Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Nie wiedzialem gdzie zamiescic ten temat ale ze on tyczy sie karty graficznej wiec zamieszczam go tu. Dzis przestawialem cos w BIOSIE i przypadkiem zauwazylem ze AGP Aperture Size jest ustawione na 64MB a ja mam karte 128MB o nurtuje mnie pytanie czy tam ni epowino byc 128MB, nie znam sie na BIOSIE dobrze wiec pytam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 odpowiedz brzmi: ile masz RAM? zgodnie ze sztuką powinno być 1/2 RAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseq Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 nie ma znaczenia ile tam ustawisz w biosie, 64 czy 128 czy 256, wydajnosc bedzie taka sama Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...