BeneVaco Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Jak macie ochotę i chęci zapodawajcie zdjątka swojego kina domowego (kolumny,wzmaki,kompy,telewizory,wieże) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 W tej chwili posiadam Logitechy :] A przymierzam sie do Geniusow ... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 wzmak i monitorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noiser Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Wzmacniacz: Rotel Ra921 Kolumny: Tannoy M1 Kable kolumnowe: Van Den Hull CS122 Żrodło: niestety z braku kasy jakis stacjonarny DVD Toshiby :( Interkonekt: cos z monstercable niepamietam teraz modelu Sprzet jak na pokoj 9m2 pelen wypas i niezamienilbym tego na zaden marketowy zestaw kina domowego.. tylko to zrodlo czeka na wymiane na jakiegos porzadnego CD'ka ale na razie brak perspektyw :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) To moj zestawik, jestem bardzo zadowolony. Harman/Kardon HKTS 11 Sony KE-P42XS1 Harman/Kardon DVD22 Harman/Kardon AVR135 aha, a tu real foto dla tych smiesznych niedowiarków (sorry za bałagan :D) w sumie to też audio Marshal AVT150 + Ibanez RG270 no i MT-2 boss'a :D aha, no i to tez audio+video tylko przenosne Edytowane 12 Grudnia 2005 przez PoGo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) Sony CMT-CP101 60dziesięcio watowe głośniki Ogólnie nie narzekam Tymczasowo [; Oraz Creative SB Live! 5.1 :D Edytowane 14 Grudnia 2005 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) Kolumny JBL LX2 100W - miodnie grają Wzmacniacz JVC Super-A Troche dobrych i grubych kabli i jest spoczko. Fotek jakos nie mam - później zrobie i wrzuce. Pozdrawiam Edytowane 10 Grudnia 2005 przez Grzechu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Radmor 5102-TE i kolumny Tonsila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Radmor 5102 po odnowie (kondensatory,itp., wycięcie konturu) , kolumienki philipsa, podstawki własnej konstrukcji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Napiszcie nam jeszcze adresy, czy macie gorznego psa i kiedy was nie ma w domu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Technics SA-EX700(4x100) + Korektor barwy SH-GE90 Końcówki to home made Altus 140( ponoć oryginały miały mid i niski 60W, moje mają 80W). Kable to beztlenówki 2 albo 3mm. Pozłacane wtyki razem z terminalami. Zdjęć nie dam bo mam z czasów przed-remontowych moich głośników. Pozatym są one niekompletne :cry: ( bez obręczy i srebrnych kopułek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 u mnie biednie: Tonsil Soundfinder 140 + Technics SU-V300 + kable kupione w elektroniku za grosze :) nieuzywana stoi sobie amplituner unitra Aida AWS 105 + Unitry 2x10W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Diora WS422 + 2x BRX 300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derii Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 hehe ja mam ten sam zestaw co Busiak ;)) jest niezły chociaż deneruje mnie pokretło w głosniku :( szkoda ze ne ma pilota do tego ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 bez real photo ten topic jest c.... warty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) Wzmacniacz: Harman/Kardon 6100 Cd: Philips 732 deck: Geton (jakaś eksportowa wersja unitry) kable: Black Rhodium AST 200 kolumny: monitory Tannoy M2 sorqa za jakość fotek, ale flesh się odbił, a w realu sprzęt wygląda ładniej :-) a co do psa, to jest rgoźny ten sprzęcik jest dla mnie ok, nie mam zamiaru go zamieniać na nic innego. pozdrawiam znajduje się u mnie w pokoiku, pozdrawiam, Edytowane 10 Grudnia 2005 przez piotreek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Przy kompie : - Samsung SMS-5100 Dodatkowo zestaw Kina Sony + i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) MOJE SKROMNE KINO ( w zasadzie stoi zbędne, jak bede miał pokój z 4 ścianami bez skosów to siępodłaczy do pc dopiero) MOJE MAŁE KINO DO PC , zestaw 5.1 :) Edytowane 11 Grudnia 2005 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) hehe ;] wirion... lol .. na co ci 5.1 jak wszystkei glosniki stoja koło siebie :o zreszta bez sensu jak se kazdy pisze a fot nie daje .. imho nie ma sensu bez fot :0 ja lece na tym co w podpisie nad kompem Unitra PW9010 na polkach 2xTaimon CRO 33L w ręce FLAME KTMII a pod noga Digitech RP-50 (te efekciki robi Harman :P jak cos) Edytowane 11 Grudnia 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 wybacz, ale to kino nie jest do oglądania ani nic, takie to mam w salonie na dole :), to kiedyś dostałem jak jużmiałem creativy wiec pod kompa niechciało mi siępodłaczyć a na ścianie tych z kina głośników niezawiesze bo mam skosy takie głupie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 źródelko - PC :) Audigy 2zs amplituner - technics SA-5370K kolumny - 2x Quadral QLX-155, 2x 140/80w kabelki - 3mm, a2-apli - jakiś kupiony w salonie z hiendowym audio, rozsądny :) fotki: na koniec smaczek ;) stary film pod tytułem męczymy sąsiada ;) daje pojęcie co robią takie kolumny z pokojem ~3x3m Click here to watch meczenie sąsiada ;) Jak pozwolą fundusze (a jest kilka innych priorytetów) zmieniam na coś mniejszego,, to się owszem nadaje, z tym ze nie mam okazji ich "rozruszać". Spokojnie potrafią wprawić w drgania.. uwaga,, balkon :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeneVaco Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) Temacik sie rozkręca to czas na mnie Wieża Diora WS502 Wzmak Diora WS354 2xKolumny Diora Zgb 80 2xKolumny Kenwood CREATIVE SOUND BALSTER EXTIGY Reszta zdjęć http://beneVaco.w.interia.pl/ Edytowane 11 Grudnia 2005 przez BeneVaco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Samsung Hi Fi :P Z super elo głosnikami :P (sorry za jakość) Po świętach będą Logitechy B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Wydaje mi się, że już gdzieś to wstawiałem, ale co tam... Opis w podpisie. ps. suba już nie mam... zmienił właściciela ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) To jest moj mały Philips. Nie dawno montowałem, musze jeszcze kupic kolejny naroznik dal drugiej kolumny. Nie gra jakos oszałamiajaco głośno, ale mi wystarczy tak skromnie... ;) Edytowane 11 Grudnia 2005 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) cd harman kardon hd 710 cedek wzmak harman kardon hk610 wzmak były ale jeszcze stoja w domciu kolumny magnat motion 144 - dzisiaj sprzedalem;] magnaty;] a będą juz niedlugo (na gwiazdke) JBL NORTHRIDGE E30 JBL interkonekty nakamichii + kable cordiala;] generalnie muzy slucham przez kompa (pcm 2702 - burr brown) ;] kabelki cordial cls 225 (niedlugo tez jakas 2 para do biwiringu ale jeszcze nie wiem jakie) to chyba wsio aha kompowe pierdziawki to tyla;] Edytowane 11 Grudnia 2005 przez genghiskhan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) wzmacniacz: Denon PMA-1560 (czekam na niego, prawdopodobnie juz jutro bede miał) kolumny podstawkowe: Paradigm Monitor 3v4 standy: DIY granitowe źródło: narazie komputer, ale już szukam jakiegoś CD i tunera Denona kable: beztlenowe 2mm Potrzebuję jeszcze 500-600zł na ten zestaw, mam zamiar kupić CD i tuner, oraz zaiwestować w jakieś sensowne kable. _________ o temacie: również jestem za niewpisywaniem się bez fotek, ja swój post uaktualnię jutro, dam foto całego zestawu Edytowane 11 Grudnia 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...