boratsc Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) CZy instnieje taka możliwość żeby przez uszkodzoną karte źwiękową występowały hard restarty ?? Konfig kompa D1200 + Gigabyte kt266 + HDD Sygate 80Gb + Zasiłka HuntKey 350W (nówka)_+ Ten SoundBlaster 5.1 Live --EDIT-- Sprawdziłem u siebie tą dźwiekówke i chula jak marzenie oO już mam kompa od 4h włączonego i jest ok Co może być przyczynątych resetów ten komp jedzie w tej chwili na zintegrowanej karcie i jeszcze ani razu sie nie zresetował oO już nic z tego nie rozumiem Karte podpinałem do wszystkich pci i było tak samo (w jednym jej nawet nie wykrył a do jednego pci podpięta jest sieciówka oO) Edytowane 10 Grudnia 2005 przez iqmax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 moze uptade biosu pomoże, albo zasilacz nie wyrabia, albo karta jakoś dziwnie trafiona ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 heh zasiłka to raczej wyrabia bo wątpie żeby to pożerało więcej jak 200W a zasiłka to huntkey 350W :/ ta dźwiękówka siedzi u mnie w komie od wczoraj i ani jednego resetu w tamtym kompie tak samo heh skołuje jeszcze może coś na pci (najlepiej inna dźwiękówke) i zobacze co jest bo może pci jest trafione jakoś dziwnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Sprawdź czy sblive się nie przegrzewa ! (nie którzy radiatory przyklejają do nich ;) ). Sprawdź jego temperaturę. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...