lasek Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) No wlasnie Czy duzo strace na osiagach kupujac Semprona 3000+ na jądrze Venice(za 360 zeta) i do tego dajmy na to DFI Infinity NF4 Czy lepiej dolozyc te dwie stowy i kupic Atlona64 3000+Venice i do niego jakas plyte dajmy na to Asus A8N-E Slyszalem ze te Semprony duzo nie ustepuja Atlonom a są sporo tansze Co wy na to Zaznaczam ze nie jestem maniakiem o/c edycja Troche sie pospieszylem z tym tematem bo znalazlem to http://forum.purepc.pl/Sempron-64-Kompendium-t146866.html Ale skoro juz zalozylem temat moze koledzy przedstawia swoje za i przeciw Edytowane 10 Grudnia 2005 przez lasek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Ja brał bym semprona, dużo gorszy nie jest-jakieś maks 5%, a i cena przystępna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Sempron lepszy, bo na dobrej płycie można bez problemu nadgonić mały cache... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lasek Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 A jaka plyte na s.939 pod niego najlepiej kupic Czytalem cos o DFI Infinity NF4 ale bylo tez pare glosow ze nie chce z ta plyta wspolpracowac Zastanawiam sie tez nad Asus A8N-E Ultra ale w opisie tej plyty nie widze zeby byla kompatbilna z sempronem Co wiec mozecie polecic Musze sie streszczac z zakupem bo coraz ciezej ten procek kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Bo sempron nie jest na 939 tylko 754 ;] Przeczytaj ;] http://forum.purepc.pl/Wszystko-O-Platform...tp-t125013.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 przeciez są juz sempy na 939 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Bo sempron nie jest na 939 tylko 754 ;]Mylisz sie, już są, wystarczy poszukać, płyte weź DFI Infinity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Widzę że zacofany jestem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Polecam DFI LanParty UT NF4 D - możesz zdobyć już nową na gwarancji za około 480 zł. Bardzo łatwo zmodujesz ją do Ultra albo SLI czyli + SATA II i SLI. Sam zastanawiałem się nad duetem DFI + Sempron 3000+ 939 ale są problemy z obecnym BIOS'em. I zdecydowałem się na Venice'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lasek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 @Grimlock no niestety Tak jak piszesz sempy na chwile obecna zle a wlasciwie wcale nie wspolpracuja z lanparty :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zapytaj Niemca (Niemiec) z tego forum. Sempron 3000+ 939 na default chodzi miodzio na DFI LP. Dopóki nie zmieniasz settingów w BIOS'ie, czyli o/c na razie odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Polecam DFI LanParty UT NF4 D - możesz zdobyć już nową na gwarancji za około 480 zł. Bardzo łatwo zmodujesz ją do Ultra albo SLI czyli + SATA II i SLI. Sam zastanawiałem się nad duetem DFI + Sempron 3000+ 939 ale są problemy z obecnym BIOS'em. I zdecydowałem się na Venice'a. Jak ktoś kupuje DFI LanParty to IMHO stać go także na Venice'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...