bobson37 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Witam, czy ktoś posiada te kości? Jeśli tak prosze o info z ich podkrecania. Szukam taniego dualu 1gb, na oku mam PDP Patrioty KH, Samsungi UCCC i te Goodramy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypher Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Testowałem te kości (identyczne, na Spectekach) jakiś czas temu i powiem jedno: beznadzieja! Z CL2 nie wstają na 200, a z CL2,5 szły ledwo 220 (albo nawet mniej, pamięć już nie ta :wink: ). Zwiększenie napięcia nic nie pomagało. Z CL3 nie próbowałem. Aha, testy były robione na Epoxie z podpisu. Jeśli miałbym wybierać, wziąłbym te Patrioty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Czyli kosci BGA to tani "chłyt matertindowy". Wezme więc patrioty albo samjangi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypher Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Nie wiem, czy "chłyt", czy nie "chłyt", w każdym razie nie polecam ich :wink: Patrioty będą znacznie lepszym wyborem, a tym samsungom to bym nie ufał zbytnio - uccc to chyba jakiś odpad po tccc, choć to tylko moja teoria B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...