Skocz do zawartości
moskwa

Marsze Równości - Sonda

czy jestes za czy przeciw marszom rownosci?  

202 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jestes za czy przeciw marszom rownosci?

• Jestem ZA
      45
    • Jestem PRZECIW
      110
    • Jest mi to obojetne
      47

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mały Kowboj

Ale wy jestescie nietolerancyjni! Przeciez kazdy ma prawo kochac jak chce. Jestescie jak niemcy w czasie wojny - najchetniej wystrzelalibyscie wszystkich ktorzy mysla inaczej niz wy, a przeciez milosc jest taka piekna niezaleznie od tego kogo sie kocha. Kiedy ludzie chca milosci i wolnosci z was kapie nienawisc i wscieklosc - to takie typowe polskie zachowanie. Bierzcie przyklad z amerykanow - oni sa tacy tolerancyjni a tymczasem w polsce panuje nietolerancja i nienawisc dla wszystkiego co inne. bo [polacy to sa zakompleksieni i wogole ciemnogrod.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wy jestescie nietolerancyjni! Przeciez kazdy ma prawo kochac jak chce. Jestescie jak niemcy w czasie wojny - najchetniej wystrzelalibyscie wszystkich ktorzy mysla inaczej niz wy, a przeciez milosc jest taka piekna niezaleznie od tego kogo sie kocha. Kiedy ludzie chca milosci i wolnosci z was kapie nienawisc i wscieklosc - to takie typowe polskie zachowanie. Bierzcie przyklad z amerykanow - oni sa tacy tolerancyjni a tymczasem w polsce panuje nietolerancja i nienawisc dla wszystkiego co inne. bo [polacy to sa zakompleksieni i wogole ciemnogrod.

jestes gejem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Mały Kowboj <lol> padlem na ryj leze i kwicze , Amerykanie tolerancyjni ... nosz to mnie rozbawiles

reszta wypowiedzi jest ok ale Amerykanie ...

A co do marsszow to jestem ZA dopuki doputy nie nastapi ronosc pomiedzy homo a hetero

ps tak jestem za tym zeby Homo mogli zawierac zwiazki malzenskie , i mogli adoptowac dzieci

narazie nie ma rownosci i nie nastapi ona z powodu zacofania polakow ( dopuki kler bedzie mial w pl wladze tak zostanie )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kler władze w Polsce ?? :D dobre sobie, a no tak to przecież kler popierał Millera i SLD :D

Jestem przeciwko możliwości wychowywania dzieci przez pary homseksulane, gdyż nie wiadomo czy owe gejostwo nie będzie dziedziczne (tak naprawde środowisko uczonych nie potrafi tego potwierdzić ani temu zaprzeczyć), a nie wolno dokonywać takich eksperymentów na dzieciach , tylko dlatego bo kumś całkiem pokręciło się w głowie, chcesz żyć w takim związku ok, chcesz go zalegalizować ok, chcesz wychowywać ?? kup se pieska

Co do gejów, ich tolerancja jest równie proażając jak ta nasza, jeżeli masz zdanie takie jak oni to ok, natomiast jeżeli uważasz inaczej od razu jestem ciemniakiem, homofobem, itp, itd, pozatym prównywanie Polaków do Niemców z II wojny jest wielkim nadużyciem i powiedzmy to sobie szczerze zwykłym CHAMSTWEM !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehhh , nie ma wladzy .. ehhh ( zobacz przejecie wladzy nak kuria przez purpurata Dziwisza , kto tam byl i z jaka pompa )

a co adopcji , nie wiem czy "gejostwo" jest zarazliwe ( jedna z teorii mowi ze homoseksualizm jest wynikiem zlego rozwoju mogzu , jeszcze w lonie matki ) ale nie chodzi mi o to , uwazam poprostu ze czlowiek ktory chce adoptowac dziecko da mu wieksza milosc niz wychowanie w molochu gdzie pani wychowawczyni ma pod soba 15-20 dzieciakow

tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehhh , nie ma wladzy .. ehhh ( zobacz przejecie wladzy nak kuria przez purpurata Dziwisza , kto tam byl i z jaka pompa )

a co adopcji , nie wiem czy "gejostwo" jest zarazliwe ( jedna z teorii mowi ze homoseksualizm jest wynikiem zlego rozwoju mogzu , jeszcze w lonie matki ) ale nie chodzi mi o to , uwazam poprostu ze czlowiek ktory chce adoptowac dziecko da mu wieksza milosc niz wychowanie w molochu gdzie pani wychowawczyni ma pod soba 15-20 dzieciakow

tyle

A co to ma wspólnego z ustawodastwem, gdyby to była kwestia KK to Polska byla by jedynym państwem w którym możliwości adopcji przez te pary by nie była możliwa, ach ten kler w Francji i Wielkiej Brytanii.

Co do przyczyn homoseksualizmu to również się nie wypoadam bo się nie znam, pisze tylko że sprawa jest kontrowersyjna i nie roztrzygnięta, dlatego nie można do tego dopuścić, pozatym są lepsze mozliwości zapewnienia tym dzieciom przyszłości, badź to w rodzinach zastępczych, bądź rodzinnych domach dziecka, która zaczynają się juz pojawiać, i ta tendencja wciąz narasta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Homoseksualiści wychodzą na ulice i mówią nam, że jesteśmy nietolerancyjni, bo nie chcemy by adoptowali dzieci. Co wy chcecie zaspokajać swoje instynkty rodzicielskie? Zrozumcie, że adopcyjni rodzice muszą dziecku stworzyć dom normalny z tatusiem i mamusią bez ptaszka. Niestety los podarował wam taką drogę a oczywistą konsekwencją jest brak prokreacji w związkach homosexualnych. Co byście powiedzieli gdyby niewidomy zażądał prawa jazdy?

Edytowane przez rxg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wieki temu homoseksualizm był tak źle spostrzegany że nawet geje bali sie razem pokazac na ulicy.teraz jest to nawet na pożądku dziennym :? .

A jeszcze wczesniej w Grecji medrcy ichni medrcy wspolzyli miedzy soba, czesciej niz z kobietami. I co z tego?

Naszczęscie jest młodzież wszechpolska :D

Rozwalasz mnie :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem na Nie bo jest z tego wiecej szkody niz pozytku dla obu stron IMO

a co do dzieci to jak sobie "zrobia" to prosze bardzo,ale adoptowac stanowczo NIE

i nikt mnie nie przekona ze homo jest normalne

Edytowane przez Egeba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciw .

Geje mi nie przeszkadzają póki żaden sie do mnie nie uśmiecha :) .

Lezbijek szkoda bo czasami są to ładne kobiety :) .

Dwie rzeczy mnie wkurzają LPR i te parady .A może by tak ich razem w jednym miejscu na miesiac zamknąć . Ciekawe kto by kogo przekabacił na swoja strone . Mam nadzieje że geje przekonali by LPR :) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Homoseksualizm, podczas II wojny swiatowej byl odrazu likwidowany, nawet w ludnosci niemieckiej, i nawet np. syn oficera, lub innej waznej osoby. Temat jest bardzo drazliwy, i bardzo wybuchowy. Jeden powie dwa zle slowa na gejow i wylatuje z forum, inni walna glupote i tyle. Moim zdaniem sprzeciw, nie powinno byc zadnych parad rownosci, zadnych slubow, czy adoptowania dzieci przez takie osoby. Po prostu kiedy byla komuna nie bylo czegos takego, kiedy byly lata przed wojenne takze nie bylo czegos takiego, a gdy chcielismy dazyc do zachodu (ameryki), gdzie jest demokracja, i wolnosc slowa, to tak zaczynamy na ich wzor. I co z tego mamy :?: 13 latka, ktory wbija noz w brzuch taksowkaza, 17 letnia dziewczyne, ktora popelnia samobojstwo na podstawie komiksu, legalizacje marichuany w niewielkich dawkach (leczniczych), malzenstwa i adoptowanie dzieci przez osoby w/w.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Homoseksualizm, podczas II wojny swiatowej byl odrazu likwidowany, nawet w ludnosci niemieckiej

No raczej i nie "nawet" ale przede wszystkim.

Jeden powie dwa zle slowa na gejow i wylatuje z forum

Nie trzeba od razu bluzgać i wyrażać niechęć do gejów/lesbijek, zwłaszcza w sposób tak chamski i naładowany nienawiścią.

Moim zdaniem sprzeciw, nie powinno byc zadnych parad rownosci

To co, zmieniamy Konstytucję? W sumie PiS jest u władzy, więc czemu nie.

Po prostu kiedy byla komuna nie bylo czegos takego

Ach komuna. Komuno wroć. Aż się łezka w oku kręci. ;(

a gdy chcielismy dazyc do zachodu (ameryki), gdzie jest demokracja, i wolnosc slowa, to tak zaczynamy na ich wzor.

Do zachodu = do ameryki? A gdzie umieścisz Francję, Anglię, Unię Europejską? To chyba też zachód. Poza tym taka wolność słowa występuje w każdym cywilizowanym państwie, gdzie jest demokracja. Demokracja nie tylko jest w Stanach Zjednoczonych. W Europie większość państw to demokracje.

I co z tego mamy :?: 13 latka, ktory wbija noz w brzuch taksowkaza, 17 letnia dziewczyne, ktora popelnia samobojstwo na podstawie komiksu, legalizacje marichuany w niewielkich dawkach (leczniczych), malzenstwa i adoptowanie dzieci przez osoby w/w.

Patologia, zła sytuacja w kraju, bezrobocie, głupota, brak środków do życia, złe wychowanie... chyba raczej to jest przyczyną tego 13-letniego nożownika, dziewczyny, która popełnia samobójstwo przez mangę. Jasne to wszystko przez amerykanizację. :? Manga to komiks japoński, 13-latek pochodzi z rodziny patologicznej, zielsko jest legalne w Holandii (nie wiem jak w USA), geje moga mieć dzieci w Belgii... Czy to jest ta amerykanizacja? Raczej europeizacja.

Poza tym o czym my mówimy. To ustawodawca decyduje o tym, czy geje/lesbijki będą mogli zawierać związki małżeńskie, mieć dzieci, czy nawet takie sprawy jak legalizacja marihuany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boshe w Belgii geje moga miec dzieci :( To jest az tragiczne i smutne. Wspolczuje takiemu dzieciakowi. I skad oni ich biora? Z domow dziecka? Dziecko takie przezylo horror w domu, a jak zachce go para gejow "przygarnac" to juz chyba przestanie wierzyc w to, co sie nazywa szczesciem i normalna rodzina. LECZYC TAKIE COS A NIE POZWALAC NA WIECEJ I WIECEJ!!!

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego się nie da wyleczyć... Ja jestem przeciw, bo się z tym nie zgadzam wewnętrznie! Nie dopuszczam do siebie takich myśli! Rodzina - kobieta + mężczyzna + ewentualnie dzicko/dzieci - i tak powinno zostać! Zresztą o czym my tu móimy? Dziecko to owoc damsko - męski, a nie produkt do adopcji przez homoseksualistów... Można o tym prawić i prawić..! Stanowcze - NIE!

"Adoptowane dzieci przez pedałów, gloryfikacja wynaturzeń - ciągle mało?"

Edytowane przez KrokOboK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może niech powstanie osobny temat - AMERYCE MÓWIMY NIE! :?:

M@ly ma trochę racji w swoich wypowiedziach... W Stanach takie rzeczy są na porządku dziennym... Homoseksualizm stał się tam "modny"... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żadna bzdura... Wiem to, bo kilku z moich klientów ma rodziny w Stanach i jak pojadę do pracy i porozmawiam z tymi klientami, to mi ręce opadają jak słyszę, że dziewczyny się całują ze sobą i dotykają, bo to przecież jest "na topie" :? Jest to tym bardziej bulwersujące, że chodzi mi tu już o 13 - 14 latki... :?

Edytowane przez KrokOboK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czlowieku, co Ty za farmazony wygadujesz - ze co, ktos jest hetero, ale bedzie sie z kumplem na ulicy calowal, bo taka MODA? Moda na homo, ześ wymyslil :lol:

Widzę, ze płytko myślisz i patrysz, ale niech Ci będzie... Nie masz żadnych podstaw do tego, aby podważać moje zdanie, bo jest ono podparte realiami... Koniec mojej dyskusji w tym temacie... EOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem przeciwko tym marszom. Większość ludzi jest póki co hetero, a mnie np. obrzydza homoseksualizm (oczywiście nie geje jako osoby, ale związek męsko-męski). Dlatego nie chcę tego oglądać! Dla mnie to tak samo, jakby urządzić paradę "ludzi lubiących jeść stolec". A niech se to robią, jak lubią, ale proszę mi tego nie pokazywać!

Co do adopcji dzieci - to jest kompletnie chore! Żeby spełnić swoje zachcianki skazują biedne dziecko na mękę życia w takiej rodzinie. Małe dzieci nie są tolerancyjne. Taki maluch ma prze**** całe dzieciństwo. Wszystkie dzieci mają mamę i tatę, on ma dwóch ojców. Wszyscy rówieśnicy się z niego śmieją. A wszystko dlatego że dwóch pedałów uważa, że ich związek jest jak najbardziej normalny :/

Edytowane przez IamWeasel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko dziecinstwo? CALE ZYCIE!

Dostanie skrzywienia jakiegos, tak jak piszesz, wszyscy beda sie z niego smieac :/ A ile problemow to rodzi w przyszlosc? Kazdy wie ;/

Do tego istnieje mozliwosc ze takie dziecko stanie sie gejem.

GEJE OPANUJA SWIAT! AAAAAAAA!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żadna bzdura... Wiem to, bo kilku z moich klientów ma rodziny w Stanach i jak pojadę do pracy i porozmawiam z tymi klientami, to mi ręce opadają jak słyszę, że dziewczyny się całują ze sobą i dotykają, bo to przecież jest "na topie" :? Jest to tym bardziej bulwersujące, że chodzi mi tu już o 13 - 14 latki... :?

Czego to dziś Ci ludzie nie robią dla mody.

IMHO są walnięci

:mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, ze płytko myślisz i patrysz, ale niech Ci będzie... Nie masz żadnych podstaw do tego, aby podważać moje zdanie, bo jest ono podparte realiami... Koniec mojej dyskusji w tym temacie... EOT

buhahahahhahahah , ty wez najpierw pomysl zanim [ciach!]lniesz kolejna glupote , bez kitu , jest moda na homo :lol2: , wejdz na byle jaki czat usa albo forum jako gay , to sie przekonasz jaka jest moda :D , twoja lokacja to 1000 blokow , w pl nie usa , wiec te twoje argumenty nie sa wiarygodne , bo ktos ci cos powiedzial , bo zobaczyl lezzies calujace sie na ulicy to od razu musi byc modne :mur: , za duzo jerry'go springera sie naogladal :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, ja płytko mysle, a Twoje rewelacje są przejawem głebokiego myslenia. Chyba nie rozumiesz co oznacza slowa "moda", ale mniejsza z tym. Nie ma czegos takiego jak "moda na homoseksualizm". To tak jakbys powiedzial, ze jest "moda na daltonizm". Nie mam zamiaru sie klocić z Tobą, mozesz powtarzac po swoich "klientach zza ocenu" i budowac sobie światopoglad na ich tekstach, mnie to wisi. Faktem jest, ze w USA spoleczenstwo jest bardziej tolerancyjne (chociaz w duzej mierze jest to kwestia prawa - za okazanie "nietolerancji" mozna odpowiedzieć przed sadem), ale nie znaczy to, ze homoseksualizm jest tam "na porzadku dziennym".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi