Itheon Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) Znajomy podłączał kabelek do komórki pod usb i od tej próby podłączenia umarła myszka, klawiatura (obie pod ps2), zintegrowana karta sieciowa oraz porty usb. Inna klawiatura pod ps2 działa bez problemu więc port ps2 jest sprawny, ale myszki innej pod ps2 nie sprawdzałem, ale jak klawiatura działa to myszka powinna też. Sieciówka nie jest wykrywana przez system, a czy wykrywa kontroler usb zapomniałem sprawdzić . Pod usb był podłączony jeszcze modem kablowy motoroli, ale na szczęście przeżył. Myszka na innym kompie nie działa, klawiatury na innym nie sprawdzałem. Płytka to Gigabyte 7VTXH rev.1.1 Ktoś ma jakiś pomysł oprócz wymiany płyty ? Ile kosztowała by ew. naprawa ? Edytowane 12 Grudnia 2005 przez Itheon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 zapomniałem sprawdzićTo sprawdź.. Napisz tez jeszcze raz, ale gramatycznie poprawnie, uzywając przecinków, bo jestem pewien, ze nie wszystkim chce się wczytywać w ten post. Co to znaczy, ze modem przeżył? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itheon Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 (edytowane) To znaczy się ze na szczęśćcie działa, a nie tak jak mycha i klawiatura nadaje się do kosza. Kumpel dalej użytkował kompa korzystając jedynie z tej drugiej klawiaturki bez myszki i komp po pewnym czasie się zwiesił i już nie uruchomił ponownie. Monitor się nie załącza, wentyle kręcą, brak żadnych bipnięć z głośniczka (jedynie chwile po włączaniu słychać ciche szmery/trzaski z głośniczka), diody od HDD i CD cały czas sie świecą. Edytowane 12 Grudnia 2005 przez Itheon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...