Skocz do zawartości
szafran

Montaz Zalmana Vf700-cu Oraz Zm-vhs1 Na Gainwardzie Pp! Ultra/1960 Tv-dvi (gf6600gt)

Rekomendowane odpowiedzi

witam, mam zamontowane to chlodzenie jednak bez radiatorkow na pamieciach (brak pilnikow w owym czasie :) ), teraz pamiatki leca jak w opisie bez artow, jak myslicie jak zaloze radiatorki to poprawi sie wynik ??

PS: Szafran - dobra robota z tym opracowaniem !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie sie wkopalem w 4h pracy

dzieki za ten artykulik bo juz myslalem ze mi zostalo tylko :mur:

teraz musze kupic tego zm-vhs1 i do pracy :?

//po zmianach

przed zamontowaniem - po szlifach:

Dołączona grafika

nozem tapicerskim odcialem od starego "radiatora" gabke, ktora podklilem pod Zalman ZM-VHS1:

Dołączona grafika

ze wzgledu na inny rozstaw tych "beczulek" bylem zmuszony przypilowac troche jeden uchwyt:

Dołączona grafika

calosc wyglada tak:

Dołączona grafika

dzieki za poradnik, bardzo sie przydal!

cisza, karta chodzi 550/1000, i co dziwne (gram duzo w sctrike source) jest roznica w grze, nie haczy mi tak jak wczesniej

Edytowane przez jata_man

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Kupiłem Gainwarda 6600Gt PP z zamontowanym zalmanem i gość mi dał również radiatorki na pamięci.

Laickie pytanie: czy wystarczy je tylko nakleić na pamięci ( mają " taśmę samoprzylepną") ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi