partyboy666 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 witam, mam zamontowane to chlodzenie jednak bez radiatorkow na pamieciach (brak pilnikow w owym czasie :) ), teraz pamiatki leca jak w opisie bez artow, jak myslicie jak zaloze radiatorki to poprawi sie wynik ?? PS: Szafran - dobra robota z tym opracowaniem !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jata_man Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 (edytowane) wlasnie sie wkopalem w 4h pracy dzieki za ten artykulik bo juz myslalem ze mi zostalo tylko :mur: teraz musze kupic tego zm-vhs1 i do pracy :? //po zmianach przed zamontowaniem - po szlifach: nozem tapicerskim odcialem od starego "radiatora" gabke, ktora podklilem pod Zalman ZM-VHS1: ze wzgledu na inny rozstaw tych "beczulek" bylem zmuszony przypilowac troche jeden uchwyt: calosc wyglada tak: dzieki za poradnik, bardzo sie przydal! cisza, karta chodzi 550/1000, i co dziwne (gram duzo w sctrike source) jest roznica w grze, nie haczy mi tak jak wczesniej Edytowane 16 Lutego 2006 przez jata_man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@ndrew Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Witam. Kupiłem Gainwarda 6600Gt PP z zamontowanym zalmanem i gość mi dał również radiatorki na pamięci. Laickie pytanie: czy wystarczy je tylko nakleić na pamięci ( mają " taśmę samoprzylepną") ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobekk Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 a wejdzie to na link do karty tego 6600gt gigabyte? ktos próbował? jak tak to z jakim wynikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...