Skocz do zawartości
pablo163

Poczta polska!

Co myslisz o Poczcie Polskiej  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co myslisz o Poczcie Polskiej

• OK
      11
    • Do bani!!!!!!!
      5
    • H.W.D.P
      6
    • Nie mam zdania
      5
    • Wole sie nie wypowiadac
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Co powiecie o działaniu Poczty Polskiej w naszym pięknym kraju .Moim zdaniem jest ona bez nadziejna .poszedlem dzis wysłac list wchodze a tam kolejka jak po chleb rano.No nic stanąłem w kolejce i czekam pani w okienku ni z tąd ni z owad wyszla na jakies 15min i nikt na jej miejsce nie przysedł, ludzie sie wq***ali a ja stoje .O przyszła i tak szybko wykonywała swoje obowiązki ze to szok :) .Moim zd w swieta i dni przed sw powinni w okienkach typu do rachunków powinni sprzedawac znaczki itp.

Poczta Polska to jeden wielki shit bynajmniej w moim miescie.

a jeszcze jedno czekałem z niecierpl,iwością an paczke nie pszychodzi no to poszedłem na poczte i piytam czy paczka taka i taka pod ten i pod ten adres przyszła babka cos tam szuka szuka no przyszła 4 dni temu tylko listonosz jej nie bierze bo nie ma podrodze mi jej przywieść To jest HAMSTWO!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZA MAŁO OPCJI DO WYBORU!!!  :D

A jakie opcje sobie jeszcze zyczysz to dodam ale chyba nie ma potrzeby to sa takie głowne o qture mi chodziło!

Pozdr

no np. zaczynajac od "nie mam zdania", "H.W.D.P." :D , "nie jest źle"... przynajmniej te... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolnie wszelkie monopole suxx (niemylyc z sklepami monopowlowymi ;) )

a tak bardziej serio to jak dawnymi czasy z kolega z 2 konca polski sobie dyskietki posylalismy to przychodzily "ubite" tzn tak to wygladalo jakby ktos sie nad nimi znecal pieczatka :(

w erze cdrw juz mi przeszlo bo strach pomyslec co by sie wtedy dzialo (cdrom na pol :? )

naszczescie jak mi prenumerate przysylali to bylo lepiej tzn plyty byly cale :D

paczki z tego co slyszalem tez jakos lepiej doreczaja :)

ogolnie rzecz ujmujac jak musze cos zamowic przez neta to jako dostarczyciela wybieram nie-poczte bo wiem ze sie niebeda z robota opier*** :)

poza tym personel w okienkach jest czasami hmm "kosmiczny" :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mam na co narzekać. Cholernie szybko paczki i przekazy u mnie chodzą. Wysyłam paczke a po 3 dniach mam kase!!! 

Jedynie jedną ekspedientkę - jak bym ja je**ą to by od razu stała by się uprzejma...  :twisted:

Podaj miejscowość w jakiej mieszkasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mam na co narzekać. Cholernie szybko paczki i przekazy u mnie chodzą. Wysyłam paczke a po 3 dniach mam kase!!! 

Jedynie jedną ekspedientkę - jak bym ja je**ą to by od razu stała by się uprzejma...  :twisted:

i to sie ceni jak wytslalem servisco to na pieniadze czekalem ponad 14 dni roboczych myslalem ze mnie juz trafi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie nie jest najgorzej

- ceny sa znosne

- listy i paczki chodza szybko (max co widzialem to 4 dni z krakowa do mnie do wsi pod szczecinem paczka 3 kilo ;)

- mam blisko nowy urzad pocztowy, malo ludzi maja paczki, koperty, pocztowki i mila obsluge

In minus:

- poczta centralna w szczecinie jest straszna. Baby chamskie tlok straszny

- przekazy pieniezne ida czesto dlugo (powyzej tygodnia)

Ogolnie jak na monopoliste nie jest zle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Parę lat temu, gdy byłem jeszcze młody, piękny i głupi to wysłałem chyba 20zł wraz z listem zwykłym listem (w kopercie). List dotarł. Pieniadze nie. Niech żyje prywatność, tajemnica korespondencji i takie tam.

To ja wyslalem polecony w ktorym byl polecony i chu** tez otwozyli. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi