SuChyY Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Ostatnoi sie toche zdenerowalem jak chcialem potestowac pewien cooler. Zeby spokojnie zdjac blok wodny i zalozyc tego coolerka musialem rozkrecic claobudowe i wyjac zasilacz, wyjac napedy itp. Pozniej znowu to skrecac grr :twisted: Zastanowilem sie wiec czy by tutaj sobie nie wywalic wsyzstkiego z budy i polozyc obok. Co prawda nie wymieniam czesci codziennie, a nawet raz na tydzien, ale jak sie cos trafi to kompa mis ie nie chce wyjmowac itp. itd. Z drugiej jednak strony jest wieksze ryzyku uszkodzenia kompa, chociaz u mnie bylby z gory zabezpieczony... Dlatego czekam na wasze propozycje: Zalety i wady posiadania BUDY i jej NIEPOSIADANIA. !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 ja bym pomyslal o jakiejs szafeczce + jakis duzy wentyl(z 20cm odprowadzajacy) z tylu. znam bol dlubania i grzebania miedzy kablami... na stronkach polskich sa nawet takie mody pokazane. jak zostawisz to tak sobie na wierchu, to sie bedzie kurzyc, pies wdepnie(albo cos ciezszego). lepiej gdzies schowac i tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 to moze rozwiazanie posrednie - kojazysz takie wielkei klosze/przykrywki np do pieczywa lub ciasta - zrob takie cos z plexi, nie zapomnij o wyzlobienach na kable, dodatkowo mozesz dac z przodu i z tylu po 1 wentylatorku jak chcesz to "kompa" przykrywasz takim kloszem, jak chcesz cos wymienic to podnosisz klosz, odlaczaz ewentualne wentylatorki i masz full dostep do wszystkiego 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 ja bym pomyslal o jakiejs szafeczce + jakis duzy wentyl(z 20cm odprowadzajacy) z tylu. znam bol dlubania i grzebania miedzy kablami... na stronkach polskich sa nawet takie mody pokazane. jak zostawisz to tak sobie na wierchu, to sie bedzie kurzyc, pies wdepnie(albo cos ciezszego). lepiej gdzies schowac i tak Hmm, ja mam taka "szafeczke" kolo biurka, jest tam miejsce na bude, drukarke i cos jeszcze, jako ze drukarka stoi w innym pokoju komp ladnie by tam pasowal. I dlatego sie zastanawiam. Zaden pies by w to nie wpadl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 zrób sobie taką obudową jak moja :mrgreen: - link w sigu - rozglądam się za szkłem hartowanym w chwili obecnej. Pozdrawiam M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 będzie się kurzyło jeszcze bardziej moim zdaniem chyba że sprzatasz codziennie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 nieocenionym plusem posiadania budy jest to ze mozesz ja modyfikowac ;] a w dobrej budzie masz otwierany bok i wysuwana tacke z mobo , wiec jak zmienialem procka czy cos to mi zajmowalo <5 minut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Ja bym z budy nie rezygnował, wyobraź sobie: 1. szklanka z herbatą , colą nagle z niewiadomych przyczyn wyślizguje się z ręki i szybko leci ku ziemi :) 2. ile miejsca będą zajmowały te wszystkie duperszmity w stylu cedeka, dysku na biurku 3. jeśli będzie to na podłodze to po powrocie z imprezy możesz to zdeptać Dobrym pomysłem byłaby większa szuflada - jednak szyuflady z reguły mają słabą wentylację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Pit: nie mam wysuwanej szuflady na plyte... Paszczu: Wszystko lezalo by w takiej wnece w biurku przeznaczonej na drukarke, ani cola ani herbata tam nie wpadnie... nikt by go tam nie zdeptal, a ile by zajmowaly ? Polozylbym w tej wnece... Ale chyba jednak zostane przy budzie, juz widze te zdziwione spojrzenia ludzi nie z branzy :D Po co ty to zrobiles ? I na co Ci to ? Szpaner... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 hmm moi koledzy dziwią sie jak widzą że mam ciagle porozkręcaną obudowe, i pościągane ścianki. :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Sadze ze najlepiej by to wam Berkut przedstawił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Ja tam wole obudowe ....Jak jest szybka wszystko ladnie widac i wogole jest super ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 zalety: nie kurzy si tak bardzo nie zalejesz napojem itp. wady wyzsza temperatura, le jak znasz sie na obiegu powietrza, to to nie problem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Sadze ze najlepiej by to wam Berkut przedstawił. dokladnie ! ;) berkut mistrzu ! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 o.....skad macie fotke mojego serwerka ? :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 za taki roz<span style="color:red;">[ciach!]</span>l by mnie mama z domu <span style="color:red;">[ciach!]</span>la :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 nie jest tak żle, po 2 minutach znalazłem na tej fotce kompa ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...