siwyyy Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Mam złożyć kompa szwagrowi i zastanawiam się nad sensem montowania w nim FDD... Ja obecnie u siebie używałem tego zabytku do instalacji sterowników sata, przy stawianiu XP na tym dysku. I tu moje pytanko czy można postawić XPsp2 na czystym dysku SATA/SATA2(przy okazji go podzielić na partycje) nie mając FDD a co za tym idzie możliwości instalacji sterów z dyskietki...jeśli się da to w jaki sposób??? Integracja sterów sata z XP-kiem nie wchodzi w gre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) Mam złożyć kompa szwagrowi i zastanawiam się nad sensem montowania w nim FDD... Ja obecnie u siebie używałem tego zabytku do instalacji sterowników sata, przy stawianiu XP na tym dysku. I tu moje pytanko czy można postawić XPsp2 na czystym dysku SATA/SATA2(przy okazji go podzielić na partycje) nie mając FDD a co za tym idzie możliwości instalacji sterów z dyskietki...jeśli się da to w jaki sposób??? Integracja sterów sata z XP-kiem nie wchodzi w gre... jest sens ja nie używany tego od jakiś 4 lat sterowniki można dodać do płyty instalacyjnej Win XP przy pomocy programu nLite i nie potrzeba FDD wtedy instalacja przebiega normalnie konieczne są jedynie pliki do obsługi kontrolera dysków Edytowane 11 Grudnia 2005 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...